Home » Life & Style » Știri mondene » Ce a pățit Zanni când a intrat în bucătăria unui restaurant: „Spală aici, freacă aici”! Cum a vrut să-l batjocorească o tânără

Ce a pățit Zanni când a intrat în bucătăria unui restaurant: „Spală aici, freacă aici”! Cum a vrut să-l batjocorească o tânără

Ioncea Iulian / 05.07.2024, 14:46

Câștigător de două ori al show-ului Survivor România, o dată în 2021 și încă o dată în 2024, chiar în sezonul suprem, All Stars, Zanni are o poveste impresionantă de viață.

Crescut într-un orfelinat, Zanni a ajuns în urmă cu mai mulți ani la Alex Velea în studio, iar în acest fel a devenit cunoscut de toată țara.

După ce a câștigat Survivor România All Stars 2024, Zanni a fost invitat în podcastul lui Bursucu’, acolo unde a vorbit despre primul lui loc de muncă, pe care l-a avut în bucătăria unui restaurant.

„În primele zile, toți trebuia să facem ceva. Ni se dădea ceva de făcut. Eram ajutor de bucătar, că la ospătărie nu mă primeau, pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții și să trec înăuntru. Am muncit înăuntru. Mi-au pus ăia șorțul pe mine și: «Spală aici!», «Freacă aici!», «Fă așa»! Am învârtit aluatul, au văzut cât de bine mă pricep și mi-au zis doar asta să fac.

A vorbit una urât, că voia pauză înainte de pauză. Ea avea pauze între pauze, puse de ea așa… Și-a dat șorțul jos și nici nu l-a dat jos să plece, l-a dat jos să îl pună pe mine! Să mă anunțe că am mai multă treabă de făcut, pentru că trebuie să îi fac și ei treaba. I-am spus că indiferent că sunt în prima zi, nu vorbește așa cu mine, suntem de la egal la egal. Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie, nu există așa ceva”, a spus Zanni.

Zanni nu suportă să fie jignit

Apoi, artistul a dezvăluit că viața l-a învățat ca, atunci când este atacat, să riposteze și să nu mai lase de la el.

„Toată treaba asta de justițiar, de corectitudine, pleacă din copilărie. 10.000 de picioare în cap am luat, la ultimul picior în cap m-am ridicat și am zis că de aici se opresc toate picioarele în cap. Când cineva vorbește urât, se rățoiește, vrea să înjure sau să scuipe, se trezește ăla de la 16 ani, care a zis că nu mai ia niciun picior în cap. Orice picior în cap iau, se întorc 100 în capul vostru”, a încheiat Zanni.