Home » Life & Style » Știri mondene » Ce afaceri are Melinda, celebra soție a lui Puya

Ce afaceri are Melinda, celebra soție a lui Puya

Pană Emanuela / 22.08.2021, 08:26

Puya sau „rapperul familist“, așa cum îl numesc apropiații, se poate mândri, pe lângă o carieră de succes, și cu o familie foarte reușită. Artistul este căsătorit cu Melinda, alături de care are trei copiii. Soția celebrului cântăreț este o prezentă destul de discretă, neștiindu-se foarte multe lucruri despre ea. De curând, s-a aflat cu ce se ocupă Melinda, fără de care Puya spune că ar fi fost „vai de capul meu“.

Cu ce se ocupă Melinda, celebra soție a lui Puya

Dincolo de carieră, de viața profesională, Puya este un familist convins. Este căsătorit din 2011 cu Melinda, cei doi având împreună trei copii, două fetițe și un băiețel, cu care artistul se mândrește mereu. Pentru cei care-l știu doar de pe scenă sau de pe Youtube e Puya, însă acasă e Dragoș, un bărbat care-și iubește și apreciază familia mai presus de orice. Nu degeaba trupa sa se numește „La Familia“.

Din cauza melodiilor, lumea se aşteaptă să vorbesc urât în public sau să fiu al dracu’, dar apoi când mă cunosc toţi îmi spun că sunt de treabă. A fi familist este un lucru foarte important, trebuie sa ţii cu familia. Dacă ai avut o viaţă mai colorată înainte, mai agitată, când se deschide uşa şi te duci acasă, uiţi de tot“, mărturisea cu ceva vreme în urmă artistul.

Când nu are microfonul în mână, Puya trăiește doar pentru ai lui. Artistul are o soție superbă pe nume Melinda, cu care și-a unit destinul la un an de la nașterea primului lor copil. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, fiind împreună de peste 10 ani, timp în care au apărut pe lume Iuliana, Melisa și Alexandru.

Familia este foarte importantă și nu mai alerg ca nebunul, căci vreau să îmi petrec și timpul cu familia. Atunci când încep să vorbească, este nevoie și decât să ți-i crească altcineva, gen bonă. Până la un an și până când încep ei să vorbească, tatăl nu are prea mult lucru de făcut. Adică, să schimbe scutecul, eu nu știu. După ce încep să vorbească, e altceva“, spunea Puya acum câțiva ani, la Antena Stars.

Despre soția sa nu se cunosc multe detalii, Melinda fiind o prezență discretă în spațiul public, participând foarte rar la evenimente. De altfel, soția lui Puya nu acordă nici interviuri și nici la emisiuni de televiziune nu participă. În toți acești ani de când sunt căsătoriți, soția rapper-ului a stat cât mai departe de lumina reflectoarelor.

În ceea ce privește activitățile profesionale, Melinda nu are un loc de muncă, căci se dedică în totalitate familiei și creșterii celor trei copii.

Din fericire, noi suntem o familie norocoasă și soția nu trebuie să meargă la muncă“, spunea cântărețul.

Citește și: Șapte vedete din România și din afară care au renunțat la studii. Motivul pentru s-au lăsat de școală

Artistul s-a mutat împreună cu familia în Sălăjan

Dragoș Gărdescu, alias Puya, și familia sa au locuit pentru o perioadă în Cernica, însă ulterior cei doi soți au luat decizia de a se reîntoare în cartierul Sălăjan.

Cu ce se ocupă Melinda, soția celebrului cântăreț Puya
Cu ce se ocupă Melinda, soția celebrului cântăreț Puya

Nevastă-mea e din Deva şi nu înţelege de ce ţin neapărat să stau în acelaşi cartier. De ce? Eu zic, mai în glumă mai în serios, că sunt la mine în sat. Am avut o casă la Cernica, am fost cel mai bogat de la ţară, ca să zic aşa, în aşa-numitele zone rezidenţiale. Când m-am întors în cartier, am pupat şi bordurile. Şi ce crezi?

Sălăjanul are gazon mai tare ca orice curte de vilă, gratis! Vin unii, îl tund, îl udă, îl replantează. Ce rost are să te chinui?“, declara Puya în urmă cu ceva timp pentru Pro TV.