Home » Life & Style » Știri mondene » Ce face și cum arată acum singura fiică a lui Michael Jackson. A moștenit talentul artistic de la el

Ce face și cum arată acum singura fiică a lui Michael Jackson. A moștenit talentul artistic de la el

Manolică Anca / 10.04.2022, 10:36

Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a crescut în lumina reflectoarelor și a parcurs un drum lung de la primele sale apariții în public. Chiar dacă este cunoscută mai ales pentru că este singura fiică a regretatului rege a muzicii pop, ea și-a făurit o carieră de sine stătătoare în două domenii importante. Se poate spune că, în ultimii ani, a ieșit cu siguranță din umbra familiei sale celebre! Iată cum arată ea acum.

Ce face și cum arată acum singura fiică a lui Michael Jackson

Michael Jackson s-a căsătorit cu Debbie Rowe, asistentă la un cabinet de dermatologie, în 1996. Împreună au avut doi copii: Prince Jackson, care s-a născut în 1997, și Paris, care s-a născut în 1998. Când cei doi soți au divorțat în 1999, ea a renunțat la custodia lui Paris, în vârstă de un an, și a lui Prince, în vârstă de doi ani, copiii mergând să locuiască cu tatăl lor.

După aceasta, Jackson a avut un al treilea copil, pe Prince Michael Jackson II, la 21 februarie 2002, cu o mamă surogat anonimă, dar familia a petrecut doar puțin timp împreună înainte de moartea lui Jackson. După moartea prematură a lui Michael, în 2009, mama sa, Katherine Jackson, a primit custodia deplină a lui Paris și a fraților ei, inclusiv a fratelui mai mic (care acum este cunoscut sub numele de Bigi Jackson).

Artistul a încercat încă de mici să îi țină departe de lumina reflectoarelor

Când Paris și frații ei, Prince Jackson și Blanket Jackson, erau mici, Michael a căutat să îi țină cât mai departe de ochii publicului. Totuși, la slujba publică de comemorare a cântărețului, după moartea acestuia în 2009, copiii au urcat cu curaj pe scenă alături de membrii familiei lor pentru a-l plânge pe regele muzicii pop.

Paris Jackson
Paris Jackson

Paris chiar a ținut un discurs scurt, dar dulce, în fața mulțimii uriașe, și s-a luptat cu lacrimile în timp ce își amintea de tatăl ei. La acea vreme, avea doar 11 ani. De atunci, copiii au devenit aproape la fel de faimoși ca și tatăl lor.

Ce face și cum arată acum singura fiică a lui Michael Jackson

Paris Jackson, în vârstă de 24 de ani acum, are în prezent o carieră în modeling, actorie și muzică. Aceasta a apărut pentru prima dată în serialul TV despre tatăl ei intitulat Living with Michael Jackson, iar primul ei rol de actriță a venit în 2017, când a interpretat-o pe Rachel în serialul TV Star.

Până în 2017, Paris semnase și un contract de modeling, începând să participe la evenimente extrem de cunoscute, cum ar fi Met Gala, Vanity Fair Oscar Party și Grammy. Ea a început să își dezvolte un simț unic al stilului, pe care l-a etalat cu look-urile sale de covor roșu și de stradă.

Paris Jackson
Paris Jackson

Deși a avut parte de lupte de-a lungul timpului, inclusiv diverse tentative de sinucidere, Paris a ieșit mai puternică. Acum, ea pare să se concentreze mai ales pe cariera ei de cântăreață. În 2020, ea a lansat chiar primul ei album ca artistă solo, intitulat Wilted, plecând și într-un turneu cu trupa The Sound Flowers.

De asemenea, Paris Jackson a devenit recent imaginea KVD Beauty, firma lansată de artista americană Kat Von D, celebră pentru emisiunile ei despre arta tatuajului. La rândul ei, fiica regretatului rege al muzicii pop are peste 80 de tatuaje, inclusiv o imagine cu tatăl ei de pe albumul Dangerous.