Home » Life & Style » Știri mondene » Ce se întâmplă în casă, între Oana și Viorel Lis. Adevărul din intimitatea celor doi: „Mă face să mă simt bine”

Ce se întâmplă în casă, între Oana și Viorel Lis. Adevărul din intimitatea celor doi: „Mă face să mă simt bine”

Redactia Știri / 24.05.2024, 10:39

În ultima perioadă, Viorel Lis n-a mai putut să iasă din casă, din cauza problemelor de sănătate pe care le are, iar Oana, soția lui, l-a îngrijit cât de bine a putut.

Chiar dacă multe guri rele afirmau, la începutul relației lor, că lucrurile nu vor evolua bine între ei, iată că anii au trecut, iar Oana și Viorel Lis, care s-au căsătorit în 2011, sunt în continuare împreună și nu ascultă deloc ce spun cârcotașii.

Zilele trecute, într-un live pe care l-a făcut pe TikTok, Oana Lis a apărut alături de fostul primar al Capitalei, iar acesta a spus că se bucură foarte tare că ei încă se înțeleg bine.

Ce au spus Oana și Viorel Lis pe TikTok

„Am avut multe probleme, am fost operat de câteva ori. La inimă am avut intervenție, la fiere… Oana are grijă, se ocupă și a învățat multe. Știe perfect doctoriile care se dau, pentru ce se dau, e foarte pricepută.

Acum știe, dar cum să spun… Mie îmi place mult că avem liniște în casă, ne înțelegem, nu ne certăm. Și asta mă face să mă simt bine, cu toate că am problemele astea”, a spus Viorel Lis.

Iar soția lui l-a completat, afirmând că a învățat să fie asistentă și că a făcut acest lucru de dragul lui Viorel Lis, pentru a-l putea îngriji cât mai bine posibil.

„Zice cineva «Cel mai bun doctor ești tu, Oana»! Adevărat că sunt. Eu, când vin la Viorel în cameră să îi aduc tratamentul, mâncarea, îi zic «A venit doamna asistentă»! Nevoia te învață, niciodată nu aș fi crezut. De multe ori a trebuit să îi schimb pansamente, anumite tratamente, nevoia te învață”, a spus Oana Lis pe TikTok.