Home » Life & Style » Știri mondene » Ce studii are Andreea Marin și cum a ajuns să lucreze în televiziune. I-au spus că nu are nicio șansă, dar nu a renunțat

Ce studii are Andreea Marin și cum a ajuns să lucreze în televiziune. I-au spus că nu are nicio șansă, dar nu a renunțat

Manolică Anca / 26.04.2022, 13:30
Ce studii are Andreea Marin și cum a ajuns să lucreze în televiziune. I-au spus că nu are nicio șansă, dar nu a renunțat

Pe Andreea Marin o cunoaște, fără îndoială, toată lumea, numele său fiind strâns legat de emisiunea „Surprize, Surprize”, show ce a cucerit întreb publicul din România. Acum, la mai bine de 23 de ani de când diva a ajuns la cârma emisiunii de la Televiziunea Națională, ea a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro lucruri de la începutul carierei sale. Puțini i-au dat șanse de reusită la acea vreme.

În ce domeniu a studiat Andreea Marin și cum a ajuns să lucreze în televiziune

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Fosta prezentatoare a show-ului „Surprize, surprize” de la TVR a avut de parcurs un drum lung până să se bucure de succes. Iar începuturile carierei sale nu au fost atât de ușoare precum ar tinde mulți să creadă.

Acum, însă, ea se declară extrem de mulțumită și împlinită de tot ceea ce a realizat din acest punct de vedere. Recent, în cadrul emisiunii Ego Life prezentată de Dana Săvuică, exclusiv pe EGO.ro, ea a dezvăluit cum a început totul și ce studii are ea, de fapt. Deși este o persoană deschisă și sinceră, sunt anumite lucruri pe care publicul nu le știa până acum despre divă.

Ei bine, se pare că Andreea Marin a studiat un an la facultatea de Informatică, până să își dea seama că vrea să își încerce norocul în televiziune. Extrem de ambițioasă și determinată, vedeta nu a stat pe gânduri și a mers la un interviu pentru postul de reporter la TVR Iași.

„La vremea mea, televiziunea era la începuturile ei. Când eu am ajuns în anul I de facultate, studentă la informatică, deci un domeniu total opus, iar în liceu am făcut matematică-fizică, apoi la facultate, informatică.

Deci, drumul meu avea să fie cu totul diferit de ceea ce se întâmplă astăzi în mod concret.”, a declarat Andreea Marin pentru sursa citată.

Andreea Marin, la Surprize Surprize
Andreea Marin, la Surprize Surprize

Mulți i-au zis că nu are nicio șansă, dar nu a renunțat să-și urmeze visul

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Andreea Marin a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. Dar până să ajungă acolo, ea s-a lovit de multe piedici și scepticism din partea celor apropiați. Nici colegele sale de cămin nu au crezut prea mult că va reuși, descurajând-o mai degrabă.

Ele au sfătuit-o să nu participe la castingul pentru show-ul care avea să devină un fenomen, „Surprize, surprize”, spunându-i că nu are nicio șansă să reușească, având în vedere că sunt 200 de candidate pe loc. Dar zâna nu a ținut cont de acest lucru, ba din contră, au ambiționat-o să meargă mai departe și să-și atingă scopul.

„Deja la vremea aceea erau peste 200 de persoane pe un loc. M-am întors în camera de cămin studențesc, iar colegele mele – stăteam pe atunci cinci în cameră – au știut pe ce buton să apese.

Mi-au zis: Nu te chinui, nu te duce pentru că oricum nu ai cum să iei, sunt peste 200 pe loc. Au apăsat exact pe butonul acela: Nu se poate? Stai să vezi că se poate!”, a mai spus vedeta TVR, în exclusivitate pentru aceeași sursă.