Home » Life & Style » Știri mondene » Cele mai enervante obiceiuri ale vedetelor din România. Își doresc cu ardoare să scape de ele

Cele mai enervante obiceiuri ale vedetelor din România. Își doresc cu ardoare să scape de ele

Manolică Anca / 08.09.2021, 10:49
Cele mai enervante obiceiuri ale vedetelor din România. Își doresc cu ardoare să scape de ele

Nu există nicio persoană în lume care să nu aibă cel puțin un obicei enervant. Anumite obiceiuri de rutină, fie ele dintre cele mai ciudate, sunt parte din viața fiecăruia, iar vedetele nu fac excepție de la aceste lucruri. Iată Cele mai enervante obiceiuri ale vedetelor din România.

Cele mai enervante obiceiuri ale vedetelor de la noi

Nimeni nu este perfect, tocmai de aceea, cu toții avem momente în care ne enervăm pe noi înșine din cauza anumitor obiceiuri. Fie că este vorba despre un tic, fie că este vorba despre o rutină proastă, cu toții ne confruntăm cu aceste lucruri. Iar vedetele nu fac excepție de la regulă pentru că și ele au multe obiceiuri care le dau bătăi de cap.

În cadrul evenimentului Unica Urban Party din acest an, vedetele au dezvăluit care sunt cele mai enervante obiceiuri ale lor, de care se chinuie să scape. Vezi mai jos cele mai interesante răspunsuri. La unele dintre ele sigur nu te așteptai.

De ce obiceiuri își doresc să scape

Adelina Pestrițu – Frumoasa vedetă a vorbit despre două aspecte de care ar dori să scape. Primul este un tic de a-și aranja mereu părul, pe care îl are de pe vremea în care avea părul lung, iar al doilea este obiceiul de a se culca la ore foarte târzii. Din acest motiv, spune ea, îi este foarte greu să se trezească de dimineață.

„Dar acum pentru că Zeny a început grădinița, o nouă etapă din viața noastră, va trebui forțat, obligat să fac această schimbare”, a declarat superba mămică.

Andreea Bănică – Întrebată de reporterii prezenți la eveniment despre obiceiurile enervante pe care le are, ea a vorbit despre unul cu care se luptă încă din copilărie. Este vorba de pofta de dulce, de care și-ar dori cu mare ardoare să scape. Ar fi foarte fericită dacă ar reuși acest lucru, însă, spune ea, este foarte complicat. La urma urmei, cui nu îi plac dulciurile?

Andreea Bănică este fan înrăit dulciuri
Andreea Bănică este fan înrăit dulciuri

Dana Săvuică – o fire exuberantă, veselă și plină de viață, aceasta binedispune pe oricine se află în preajma ei. Cu toate acestea, ea spune că uneori este prea vorbăreață, însă acesta este un defect profesional.

Cele mai enervante obiceiuri ale vedetelor. Daniel Pavel – gazda show-ului de televiziune „Survivor” de la Kanal D a declarat că suferă de procrastinare, un comportament caracterizat prin amânarea acțiunilor sau a sarcinilor pentru mai târziu. El spune că încearcă de ceva timp să termine de scris propria carte, dar nu reușește să ducă la bun sfârșit acest lucru.

De asemenea, el a mai spus că i-ar plăcea să fie mai calm în trafic. „O anumită iritare în trafic, o anumită țâfnă .. țâfna asta a noastră, a celor născuți pe pământul bucureștean. Dacă aș putea scăpa de el..”.

AMI – frumoasa cântăreață spune că și ea se confruntă cu un tic pe care majoritatea femeilor îl au. Acela de a-și terce mâna prin păr, pentru a-l aranja în permanență. Obiceiul îl are încă de când era mică și s-ar declara foarte fericită dacă ar reuși să scape de el.

Cele mai enervante obiceiuri ale vedetelor. Mira – artista spune că marele său tic este să își muște buzele. Deși încearcă mereu să se controleze, nu tot timpul îi iese. Ea dă vina pe stres, și este convinsă că multă lume se confruntă cu aceeași problemă.

Cristina Șișcanu – și-ar dori să se pună mai devreme la somn. Spune că este o problemă cu care se luptă de ceva timp și, cu toate că a încercat fel și fel de metode, ajunge să adoarmă tot pe la două, trei dimineața.

Xonia – frumoasa artistă a declarat că se luptă cu anxietatea. De altfel, ea a mai mărturisit și în trecut că se confruntă cu atacuri de panică și anxietate, cu precădere în ultimii doi ani, de când a fost diagnosticată cu o boală autoimună.

Roxana Nemeș – i-ar plăcea să nu mai fumeze, însă spune ea: „nu mi-am dorit atât de mult încât să îmi propun să mă las”.