Home » Life & Style » Știri mondene » Cum se apără Cristi Mitrea după ce Zanni l-a acuzat că a lovit-o pe Andreea Mantea: „Nu am primit nicio înregistrare cu mine fiind agresiv”

Cum se apără Cristi Mitrea după ce Zanni l-a acuzat că a lovit-o pe Andreea Mantea: „Nu am primit nicio înregistrare cu mine fiind agresiv”

Redactia Știri / 14.06.2024, 16:03

În urmă cu aproximativ o săptămână, Zanni a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, iar după ce a fost pus la zid de Cristi Mitrea, artistul a răspuns dur.

În direct în emisiunea „La Măruță”, Zanni l-a acuzat pe Cristi Mitrea că acesta ar fi lovit-o pe Andreea Mantea, în momentul în care formau un cuplu.

„Ce caută ăsta liber în societate, să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta! Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea! S-a votat caz social? Și Andreea Mantea este caz social, victima unei violențe domestice”, a spus Zanni.

Cum s-a apărat Cristi Mitrea

Recent, într-o altă ediție a emisiunii de la PRO TV, Cătălin Măruță a vrut să facă lumină în acest caz și l-a întrebat pe Cristi Mitrea dacă a fost violent cu vreo femeie: „Vreau să te întreb, dacă tot îți place să fii sincer, dacă tu, de-a lungul timpului, ai avut vreo plângere de la vreo fostă soție sau iubită. Ai avut vreo filmare, vreo înregistrare?”.

Iar răspunsul luptătorului nu a întârziat să apară.

„Nu, nu am avut. Referitor la ce spunea copilul acesta, Zanni, și cu agresiunile, nu, nu am primit nicio înregistrare cu mine fiind agresiv cu o femeie și nu am niciun raport de la poliție în legătură cu asta. E ușor să pozezi în victimă în ziua de azi. Vorbeam de victimele astea din emisiune, la ce s-a întâmplat aici”, a spus Cristi Mitrea.

Declarațiile lui Zanni au venit însă în contextul în care anii trecuți Andreea Mantea a dezvăluit în mediul online că fostul ei iubit a agresat-o.

Andreea Mantea și-a acuzat fostul iubit

„A venit timpul să vă fac o confesiune, este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu, pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să-mi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut să-l protejez pe David și să nu-i stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, spunea Andreea Mantea pe internet.

Apoi, invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, vedeta a fost întrebată de ce nu a făcut plângere la poliție.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme. Nu știu exact, dar știu că, dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere, urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el.

Din păcate, o femeie atunci când este lovită, nu știu de ce, culmea e că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a afirmat Andreea Mantea.