Home » Life & Style » Știri mondene » De ce nu a depus Andreea Mantea plângere la Poliție, când a fost bătută. Vedeta Kanal D a dezvăluit adevăratul motiv

De ce nu a depus Andreea Mantea plângere la Poliție, când a fost bătută. Vedeta Kanal D a dezvăluit adevăratul motiv

Manolică Anca / 27.12.2021, 12:28
De ce nu a depus Andreea Mantea plângere la Poliție, când a fost bătută. Vedeta Kanal D a dezvăluit adevăratul motiv

Ceea ce părea o iubire frumoasă la început, care dădea viață unui nou suflet, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Andreea Mantea. Foarte puțin a durat iubirea dintre ea și Cristi Mitrea, cel cu care vedeta are și un copil. Mai mult, ea a recunoscut public că a fost bătută în timp ce era însărcinată. De ce nu a depus Andreea Mantea plângere la Poliție atunci.

Andreea Mantea, bătută de iubit în timp ce era însărcinată

Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-au cunoscut la show-ul „Burlăcița” de la Antena 1, în 2014. Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi, de scurtă durată însă Numai șase luni au stat împreună, după care luptăroul MMA a ales să se despartă de ea. Se pare că certurile dintre ei erau mult prea dese și ajunseseră în punctul în care nu mai reușeau să se înțeleagă deloc.

Surpriza mare a venit însă atunci când vedeta Kanal D și-a anunțat fostul iubit, printr-un sms, că a rămas însărcinată. Cristi Mitrea nu a dorit să fac parte din viața fiului lor, iar la început nici măcar nu l-a recunoscut. În certificatul de naștere al lui David, la tată, apare o linie. Cu toate că la un moment dat părea că părinții au revenit la sentimente mai bune și se înțeleg pentru binele copilului, cei doi au rupt de tot legătura. Mai mult, recent au apărut acuzații extrem de grave la adresa bărbatului.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea, alături de fiul lor David
Cristi Mitrea și Andreea Mantea, alături de fiul lor David

Acum câteva luni, după ce el a participat la podcast-ul lui Cătălin Măruță și a vorbit despre David, dar și despre relația pe care a avut-o cu Andreea Mantea, aceasta a răbufnit. Nu a mai ținut ascuns faptul că a fost bătută de tatăl copilui ei atunci când era însărcinată.

De ce nu a depus Andreea Mantea plângere la Poliție, când a fost bătută

Andreea Mantea a dezvăluit amănunte dureroase din trecutul ei. După o relație de șase luni cu luptătorul Cristian Mitrea, ea a rămas cu multe amintiri triste. Dar și cu un fiu pentru care este în stare să facă și să accepte multe. Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Andreea Mantea a povestit de ce nu a depus plânegere la Poliție când a fost bătută, însărcinată fiind.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui.

Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Mai mult, în urmă cu câteva luni, vedeta de la Kanal D spunea că David nu își dorește să petreacă timp cu tatăl său. Ba mai mult, plângea de fiecare dată când știa că trebuia să meargă la el. Iar când se întorcea acasă era foarte schimbat. Era mai supărat, nu vorbea. Andreea Mantea a spus că regretă că și-a chinuit copilul.

„Când mi-l aducea era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luăm după niște tipare, e atât de greșit”, spunea în urmă cu ceva timp Andreea Mantea.

Vedete din România, bătute de partenerii de viață

Din păcate, Andreea Mantea nu este singurul caz din România în care o femeie este bătută de partenerul de viață. Există numeroase exemple în acest sens de persoane publice care au ajuns să fie bătute de iubiții lor, deși se spune că femeile „nu trebuie atinse nici măcar cu o floare”. Iată doar câteva nume:

  • Alexandra Stan, bătută de iubitul impresar, Marcel Prodan –  totul a ieșit la iveală după ce artista a fost găsită pe marginea unui drum național din Constanța de către un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere. A fost transportată de urgență la spital, având corpul plin de vânătăi și un ochi umflat.
  • Daniela Crudu, bătută până a ajuns la Urgențe – Aceasta a fost snopită în bătaie de iubitul său croat, Sego Dubravko, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Și nu a fost singurul. În trecut, ea a mai fost victima unor abuzuri din partea fostului iubit, Mihai Costea, alias Nilă, care a bătut-o și chiar a ars-o cu țigara pe față.
  • Brigitte Pastramă, lovită în parcare – Acum mai bine de un an, apăreau niște imagini în care aceasta era agresată într-o parcare de către actualul său soț, Florin Pastramă.
  • Bianca Drăgușanu, bătută măr de Alex Bodi – Blondina a fost surprinsă de o mulțime de cameramani, lângă vila din Pipera, cu fața umflată, un ochi tumefiat și ținându-se de abdomen. Aceasta reușea cu greu, ajutată fiind de Bodi, să iasă din mașina acestuia.
  • Andreea Spătaru, trasă de păr în fața blocului – Prima asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, a avut și ea parte de un partener care crede că „bătaia este ruptă din Rai”. În urmă cu mai bine de opt ani, Ion Boschet devenea celebru după ce a tras-o de păr pe fosta vedetă Playboy în văzul tuturor, chiar lângă blocul în care el locuia.