Home » Life & Style » Știri mondene » Fotografie răvășitoare din casa moartuară în care a ajuns Anca Molnar! Cum a fost surprins lângă sicriu soțul ei, Claudiu

Fotografie răvășitoare din casa moartuară în care a ajuns Anca Molnar! Cum a fost surprins lângă sicriu soțul ei, Claudiu

Redactia Știri / 12.06.2024, 12:02

Ziua de 11 iunie 2024 nu va fi uitată prea curând de unele celebrități din țara noastră, după ce Anca Molnar, cunoscută drept make-up artista vedetelor, a murit.

În vârstă de doar 34 de ani, tânăra s-a luptat timp de aproximativ un an cu o boală cumplită, care până la urmă i-a fost fatală: cancerul!

„Cu durere în suflet vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să-și ia rămas bun și să-i fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic), începând de astăzi, cu orele 18.00. Înmormântare va avea loc joi, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, la o oră pe care o vom anunță ulterior”, a fost mesajul prin care Claudiu, soțul Ancăi Molnar, a anunțat că make-up artista a murit.

Soțul Ancăi Molnar, fotografiat lângă sicriu

Apoi, în mediul online au început să apară tot mai multe știri și informații despre Anca Molnar și despre moartea ei, iar pe rețelele de socializare au început să se viralizeze fotografii și filmulețe de pe vremea când make-up artista încă era în viață.

Pe o pagină de Instagram care aparține unor persoane care se ocupă de organizarea de evenimente, dar creează și decoruri din flori, a apărut și o fotografie realizată în casa mortuară unde a ajuns sicriul cu trupul neînsuflețit al Ancăi Molnar.

În imaginea răvășitoare de pe celebra rețea de socializare, lângă sicriu stă Claudiu Molnar, soțul make-up artistei.

„Iubirea, în toate formele ei. Anca, zâmbește-i de acolo, că e așa multă durere aici”, scrie peste fotografia de pe Instagram.