Home » Life & Style » Timp liber » Când este la TV emisiunea Marius Tuca Show și unde o mai poți vedea

Când este la TV emisiunea Marius Tuca Show și unde o mai poți vedea

Alexandru Cazacu / 05.08.2021, 15:10
Când este la TV emisiunea Marius Tuca Show și unde o mai poți vedea

De luni până joi, jurnalistul Marius Tucă prezintă prezintă un show de excepție la Aleph News. Mai exact este vorba despre emisiunea ”Marius Tucă Show”. Află în următoarele rânduri când este la TV emisiunea și unde se mai poate viziona.

Când este redată la TV emisiunea ”Marius Tucă Show”

După cum spuneam, prezentatorul Marius Tucă ne așteaptă la un show deosebit. Emisiune are loc în fiecare săptămână, de luni până joi, începând de la ora 19:00, la Aleph News. De asemenea, emisiunea poate fi vizionată și pe alephnews.ro.

După cum ne-a obișnuit, în fiecare ediție sunt invitate persoane din toate domeniile. De la oameni politici la sportivi români, invitații sunt puși în fața întrebărilor pertinente și uneori inconfortabile despre subiectele zilei. Așadar, Marius Tucă devine judecătorul serii, făcând o analiză reală a problemelor cu care se confruntă societatea.

Când este la TV emisiunea Marius Tuca Show și unde o mai poți vedea
Când este la TV emisiunea Marius Tuca Show

Despre Marius Tucă

Jurnalistul Marius Tucă s-a născut la Caracal, fiind de asemenea analist, moderator și om de afaceri. În anul 1997, Marius Tucă a lansat talk-show-ul ”Milionarii de la miezul nopții”. Cu toate acestea, ulterior, în 1998, numele emisiunii se schimbă în ”Marius Tucă Show”, potrivit Wikipedia.

În preajma alegerilor prezidențiale din 2004, emisiunea jurnalistului a ieșit din emisie, însă show-ul a revenit în 2007 pentru câteva ediții cu subiectul ”Elodia”. După acestea, emisiunea sa închis definitiv.

Ei bine, în 2020, după ce noul post de televiziune al lui Adrian Sârbu, Aleph News a fost lansat, emisiunea “Marius Tucă Show” a revenit, după o lungă pauză, cu subiecte noi și invitați în fiecare seară.

Cât câștiga Marius Tucă la sfârșitul anilor ’90

Cu câțiva ani în urmă, în cadrul unui interviu pentru Adevărul, Marius Tucă spunea că regretă că nu și-a făcut propria televiziune la sfârșitul anilor ’90. De asemenea, el dezvăluia și câți bani încasa la acea vreme, dar a și explicat ce anume a făcut cu banii. Se pare că jurnalistul câștiga bani frumoși în acea perioadă.

”Eram un ziarist plătit cu zeci de mii de dolari pe lună, chiar nu aveam ce face cu banii. Există și afaceri în care am investit foarte mult pentru că voiam să fac ceva cu banii, dar la primele investiția a fost foarte mică. Și acum nu vă gândiți că am conturi pline cu bani, nu, căci am investit de-a lungul timpului în tot felul de chestii și în ceea ce se numește un nou început în presă: Radio Smart”, spunea atunci jurnalistul.

”Într-o mare măsură aș schimbă multe dintre lucrurile din trecut. Unul ar fi că nu mi-am făcut televiziunea mea, în ’99, când toată lumea trăgea de mine să o fac, dar cred că eram cel mai bine plătit jurnalist pe vremea aia și era așa o comoditate legată de bani, de popularitate și am tot amânat. Dar atunci ar fi fost cel mai bun moment. Acum e foarte greu, sunt vremuri grele”, explica Marius Tucă, la acea vreme, pentru Adevărul.

Ei bine, Marius Tucă a făcut istorie cu show-urile pe care le prezenta în anii de după Revoluție. La acea vreme, a fost poate cel mai bine cotat moderator de televiziune din România.