Experiență de coșmar trăită de un român, în Bulgaria, la all inclusive: „Am plecat după 4 nopți cu toxiinfecție alimentară”

de:
03 08. 2022, 14:37
Experiență de coșmar trăită de un român, în Bulgaria, la all inclusive

Mulți dintre turiștii români aleg să își petreacă concediile în Bulgaria, mai ales în perioada sezonului estival. Cu toate acestea, o vacanță în străinătate nu oferă de fiecare dată garanția unor servicii de calitate. Într-o astfel de situație s-a aflat și un român care și-a făcut rezervare la un hotel din stațiunea Sunny Beach, din Bulgaria. Bărbatul a povestit pe Facebook experiența de coșmar trăită în Bulgaria, la all inclusive.

Ce a pățit un român în Bulgaria, după ce a ales un hotel din Sunny Beach

Atunci când plănuiesc un concediu pe litoral, mulți români își îndreaptă privirile spre stațiunile din Bulgaria. Totuși, există și situații în care condițiile din unele unități de cazare nu sunt chiar atât de bune. O familie de români a trecut printr-o experiență groaznică, după ce au ales un hotel din Sunny Beach, Bulgaria.

Deși hotelul oferea servicii de tip all inclusive, se pare că mâncarea a fost de proastă calitate, iar curățenia a lăsat de dorit. Ba chiar mai mult de atât, turiștii români au fost nevoiți să părăsească hotelul respectiv înainte de a se termina sejurul, după ce s-au ales cu toxiinfecție alimentară. Întâmplarea a fost relatată de român pe Facebook.

„Am fost la Hotel Chaika Beach în Sunny Beach. Am avut bilete all inclusiv pentru 6 nopți. Am plecat după 4 nopți cu toxiinfecție alimentară. Mâncarea servită era resturi de la supliment, iar la supliment ce rămânea de la cină sau mic dejun.

În camera pânzele de păianjeni erau peste tot, nu se făcuse curățenie și mobilierul rupt. În incinta hotelului mizerie peste tot. Am fost trimis să parchez mașina într-o altă parcare, tot a lor, dar plătită, deși în parcarea de la hotel erau locuri libere. Perioada a fost 25-31. 07. 2022”, se arată în postarea românului de pe grupul „Am fost acolo”, de pe Facebook.

Într-un comentariu al acestei postări, românul cu pricina susține că a plătit pentru sejurul de șase nopți nu mai puțin de 710 euro.

Ce a păți un român în Bulgaria, la all inclusive

Pățania unui cuplu de turiști români care au încercat să treacă vama la bulgari cu două cartușe de țigări

În luna iulie, doi turiști români au încercat să treacă vama în Bulgaria cu două cartușe de țigări asupra lor. Ei bine, ținând cont de faptul că, oficial, se acceptă doar câte 2 pachete de persoană, grănicerii le-au confiscat țigările.

Întâmplarea a fost povestită, tot pe Facebook, de către un alt turist român. Totul s-a petrecut la granița dintre Turcia și Bulgaria, iar autorul postării a fost martor la incidentul respectiv.

„Atenție referitor la câte pachete de țigări aveți când intrați în Bulgaria din Turcia! Oficial se acceptă două pachete, dar cred că există o oarecare flexibilitate.

Am văzut azi că la vama Kapikule – Kapitan Andreevo unui cuplu de români i s-a confiscat două cartușe.

Dacă veți cumpăra din duty free nu aruncați bonul, vi-l cer! Dar nu cred că acceptă două cartușe!”, povestea bărbatul, într-o postare făcut pe un grup de Facebook.

În concluzie, atunci când aveți de gând să călătoriți în afara granițelor țării, este bine să vă interesați atât de regulile țării în care vreți să ajungeți, cât și de regulile punctelor de frontieră.