Home » Știri » Familia Simpson a ajuns la episodul cu numărul 600

Familia Simpson a ajuns la episodul cu numărul 600

George Stanciu / 18.10.2016, 15:35
Familia Simpson a ajuns la episodul cu numărul 600

Serialul animat Familia Simpson, cunoscut și ca The Simpsons  a transmis duminică seară, în Statele Unite, cel de-al 600-lea episod al seriei.

Familia Simpson devine astfel al doilea serial din istoria televiziunii american ce atinge o asemenea performanță pentru difuzări în primetime.

Celălalt serial care a trecut de numărul de 600 de episoade a fost ”Gunsmoke”. Acesta a fost difuzat de-a lungul a 20 de sezoane, între anii 1955 şi 1975, având încă recordul numărului de episoade transmise în Statele Unite, cu 635 de episoade.

Familia Simpson și-a făcut debutul pe micile ecrane în forma unor scurtmetraje animate în 1987, iar acum are mai multe sezoane, dar per total, mai puține episoade în comparaţie cu ”Gunsmoke”.

Duminică seară, comedia animată The Simpsons a transmis un episod special dedicat sărbătorii Halloween, ”Treehouse of Horror XXVI”. Astfel, episodul cu numărul 600 din istoria serialului a fost celebrat.

”Treehouse of Horror” este un adevărat simbol și o marcă înregistrată a serialului Familia Simpson, acesta reprezentând un episod special dedicat Halloweenului, ce abordează tematica filmelor horror și thriller, parodiind peliculele în cauză.

Episodul special de Halloween de anul acesta a făcut trimiteri în stil comedic la pelicula cinematografică ”The Hunger Games”, dar și la celebrul film de acțiune ”Kingsman: Serviciul Secret”, arată news.ro.

Dacă serialul ”The Simpsons” va mai avea cel puțin un sezon, el va depăși recordul pe care ”Gunsmoke” îl deține în anul 2018, după ce episodul cu numărul 16 din cel de-al 29-lea sezon al serialului de animație va fi transmis.

Serialul ”The Simpsons” a apărut inițial ca un scurt segment umoristic în cadrul emisiunii ”The Tracey Ullman Show”. Deoarece a înregistrat o popularitate foarte mare încă de la început, în rândul telespectatorilor, producătorii au luat decizia ca ”Familia Simpson” să devină un serial pe cont propriu, iar difuzarea acestuia a început în decembrie 1989.

La începutul lui 2016, producătorii serialului au luat decizia ca episoadele din ”The Simpsons” ce vor fi transmise începând cu 2017 vor avea durata de o oră.

Sursă imagine: www.wired.com