Home » Life & Style » Timp liber » Finala Survivor România 2022. Cine este câștigătorul premiului de 100.000 de euro

Finala Survivor România 2022. Cine este câștigătorul premiului de 100.000 de euro

Alexandru Cazacu / 01.06.2022, 08:57
Finala Survivor România 2022. Cine este câștigătorul premiului de 100.000 de euro

Iată că au trecut deja mai bine de patru luni de zile de când concurenții de la „Survivor” au început să treacă prin probele extrem de dificile din Republica Dominicană. Nu mai este mult până când telespectatorii vor afla care dintre aceștia se va întoarce în România cu premiul de 100.000 de euro. Cine sunt concurenții care se luptă pentru premiul cel mare, puteți afla în continuarea acestui articol.

Update 01.06.2022: Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022

Alex Delea a câștigat ediția din 2022 a „Survivor România”. Constănțeanul a învins-o în finala competiției din 31 mai pe Elena Chiriac, intrând astfel în posesia marelui premiu de 100.000 de euro. Pe lângă acești bani, Alex a încasat și alți 20.000 de euro, bani pe care îi avea deja asigurați după aproape 5 luni petrecute în competiție.

„Vă iubesc pe toți de aici! Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu cred că mi se întâmplă așa ceva!”, a spus Alex Delea.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022
Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022

Locul al doilea a fost ocupat de multipla campioană națională la taekwondo, Elena Chiriac. Antrenor de fitness, Ionuț Popa a ieșit pe locul al treilea.

Concurenții care luptă în finala „Survivor România 2022” pentru premiul de 100.000 de euro

Începând de pe 16 ianuarie, competiția de la PRO TV i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. La începutul concursului, concurenții au fost 24 la număr, împărțiți în două echipe: Faimoși și Războinici. Pe parcurs, în competiție au mai intrat încă șase concurenți, în timp ce alții părăseau Republica Dominicană, în urma voturilor telespectatorilor sau din alte motive.

Ei bine, semifinaliștii de la „Survivor România 2022” au fost stabiliți pe data de 29 mai. Elena Chiriac a arătat că poate să le facă față fără probleme băieților. Ba chiar mai mult de atât, ea a reușit să îi elimine pe rând pe unii dintre ei, chiar dacă duminică a fost învinsă de Alex Delea.

Cu toate acestea, în ediția din 29 mai, Alex Delea a învins pentru prima oară în confruntările individuale. Tot în ediția de duminică, patru concurenți au fost nominalizați pentru eliminare, iar cel care a părăsit Survivor a fost Blaze.

Așadar, cei 4 concurenți rămași în competiție Ionuț Popa, Elena Chiriac, Alex Delea și Alexandru Nedelcu s-au luptat pe 30 mai pentru un loc în marea finală. În urma votului telespectatorilor, Nedelcu a fost nevoit să părăsească emisiunea. Astfel, doar trei concurenți au rămas în concurs, adică Alex Delea, Ionuț Popa și Elena Chiriac.

Finala Survivor România 2022
Finala Survivor România 2022

Ionuț Popa și Elena Chiriac, preferații caselor de pariuri

Nu mai este mult până când „Survivor România 2022” se va termina. Marea finală va avea loc chiar astăzi, 31 mai, de la ora 20:30, pe PRO TV. Cei trei concurenți rămași în competiție au parte de emoții puternice, mai ales că vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro. Conform cotelor de la casele de pariuri, preferații ar fi nimeni alții decât Ionuț Popa și Elena Chiriac, potrivit click.ro.

În vârstă de 33 de ani, Ionuț Popa este din Hunedoara, iar „Survivor” nu este prima competiție televizată la care a participat. Mai exact, el a fost concurent și la emisiunea „Ninja Warrior”. După cum spuneam și în rândurile de mai sus, Ionuț pare să fie preferatul telespectatorilor care pariază.

Elena Chiriac (20 de ani) este cea mai tânără dintre cei patru concurenți rămași. Ea locuiește în capitala Marii Britanii împreună cu mama sa, însă vine adesea în România, având o relație foarte bună cu tatăl ei, jurnalistul Romeo Chiriac. Tânăra a mai participat la emisiunea „Ferma”, unde a ajuns în finală.

Deși trăiește de ceva timp în Spania, Alex Delea (25 de ani) este originar din Constanța. Chiar și înainte de a se înscrie la competiția de la PRO TV, Alex era un adept al exercițiilor fizice.