Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 10 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 10 noiembrie

Manolică Anca / 10.11.2021, 13:36

Drumul Împăraților la Asia Express a ajuns în Iordania, cea de-a treia țară de pe listă. Cele cinci echipe rămase în joc sunt într-o luptă continuă pentru a obține un bilet în Israel, destinația finală, care este la numai o aruncătură de băț. Ediția de miercuri seară va fi una cu totul și cu totul specială, pentru că, pentru prima dată în sezonul 4, echipele se vor despărți. Unde vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 10 noiembrie, de pe Antena 1.

Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat jocul de amuletă

În ediția de marți seară, cele trei echipe formate din Mihai și Elwira Petre, Lidia și Estera Buble și Cosmin și Eliza Natanticu s-au luptat într-un nou joc pentru amuletă. Întrecerea s-a dat chiar în cel mai jos punct de pe Pământ, la malul mării Moarte, și a fost extrem de solicitantă din punct de vedere fizic.

Cosmin și Eliza Natanticu au fost cei care au reușit să câștige amuleta în valoare de 1.000 de Euro, dar și trei nestemate, extrem de importante în clasamentul final acestei etape: „Suntem foarte bucuroși că am câștigat a cincea amuletă în această competiție. Și împotriva lui Mihai Petre!”.

Cosmin și Eliza Natanticu
Cosmin și Eliza Natanticu

Diseară, echipele se despart pe Drumul Împăraților

În ediția de miercuri seară, Irina va veni cu reguli noi. Cunoscută până acum ca ziua de bilanț a etapei, cea de-a patra zi vine cu schimbări neașteptate pentru cele cinci echipe de concurenți. Nu va exista Cursa de ultima șansă iar șederea în Iordania se va prelungi cu încă trei zile. „Stăteam și ne făceam toți scenarii. Nici nu știi la ce să te aștepți, dacă e de bine sau de rău! Șocul a fost foarte puternic. Ne-am așteptat la o surpriză, dar nu la asta!”.

Așadar, echipele se vor despărți, iar vedetele vor lupta separat în cursă. Cinci concurenți vor rămâne alături de Irina Fodor să îndeplinească anumite provocări, în timp ce ceilalți cinci vor pleca fără partenerii lor pe traseu, vor face autostopul și vor călători separat, își vor căuta cazare și vor face singuri misiunile. Parcursul celor care pleacă singuri pe va depinde de rezultatele pe care coechipierii le vor avea la jocurile date de Irina Fodor. Cine va cîștiga cele mai mult jocuri îi va oferi avantaje colegului de pe traseu.

Această schimbare îi va surprinde, dar îi și va emoționa: „Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, va mărturisi Elwira Petre cu ochii în lacrimi. „Nici n-am plecat bine că m-am gândit la Adi, m-a luat dorul. Nu eram pregătit pentru asta”, va spune Emi.

Diseară, echipele se despart pe Drumul Împăraților 
Diseară, echipele se despart pe Drumul Împăraților

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 10 noiembrie, pe Antena 1

Cum se vor descurca concurenții singuri în cursă,vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia, a continuat Georgia, acum este în Iordania și va ajunge în Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.