Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 11 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 11 octombrie

Manolică Anca / 11.10.2021, 14:27

O nouă săptămână, o nouă etapă pe Drumul Împăraților la Asia Express. Prima ediție a etapei a trimis concurenții într-o nouă cursă plină de adrenalină, suspans și multe misiuni care le-au pus la încercare răbdarea și concentrarea. A fost pusă în joc o nouă amuletă, iar câștigătorii au primit și o noapte la hotel. Cursa continuă în această seară, când aflăm ce echipă va obține imunitatea mare a etapei. Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 11 octombrie, de pe Antena 1.

Mihai și Elwira Petre au început cu dreptul etapa 4 pe Drumul Împăraților la Asia Express

După o cursă intensă, cu multe misiuni ce au necesitat calm și atenție, ediția de duminică seară le-a adus lui Mihai și Elwirei Petre o nouă amuletă în valoare de 1.000 de Euro. Cei doi au luptat împotriva echipelor formate din Lorelei și Zarug și Adriana Trandafir și Maria Speranța, însă calmul și concentrarea Elwirei și-a spus cuvântul, la final. Pe lângă amuletă, doi au obținut și o noapte de cazare la hotel, dar și posibilitatea de a stabili ordinea de plecare a echipelor în cursă.

Mihai și Elwira Petre au început cu dreptul etapa 4 pe Drumul Împăraților la Asia Express
Mihai și Elwira Petre au început cu dreptul etapa 4 pe Drumul Împăraților la Asia Express

Asia Express continuă pe Antena 1 luni, 11 octombrie, cu cursa strânsă către prima imunitate. Așa cum ne-am obișnuit deja, avantajul ordinii plecării pe care unele echipe îl primesc nu contează prea mult atunci când vine vorba de autostopul pe Drumul Împăraților.

Asia Express continuă pe Antena 1

Iar asta pentru că misiunile continuă să fie fragmentate, iar concurenții se văd nevoiți să oprească de multe ori pe traseu pentru a îndeplini provocările pe care Irina Fodor le dă prin stație. Cum regulile s-au schimbat din această etapă și nicio echipă nu mai are voie să pună mâna pe telefoanele localnicilor, vedetelor le va fi și mai greu să se înțeleagă cu localnicii.

Tot diseară, echipele vor ajunge și în Cappadocia, unul dintre cele mai frumoase și spectaculoase locuri din lume. Dar nu vin în vacanță aici, desigur, ci în regim de cursă. Adrenalina va fi completată de un moment plin de suspans chiar înainte ca Irina Fodor să anunțe clasamentul. De asemenea, Connect-R va fi autorul unei moment surpriză ce îi va lăsa pe toți fără replică: „Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”.

Asia Express continuă pe Antena 1 luni, 11 octombrie
Asia Express continuă pe Antena 1 luni, 11 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Află cum se vor descurca vedetele în cadrul noilor provocări și ce echipă va reuși să obțină pașaportul de trecere către următoarea etapă, diseară de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.