Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 12 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 12 octombrie

Manolică Anca / 12.10.2021, 13:15

Cursa pe Drumul Împăraților la Asia Express continuă și este din ce în ce mai grea. A doua ediție a etapei a trimis concurenții într-o nouă cursă plină de adrenalină, cu multe misiuni care le-au pus la încercare răbdarea și rezistența fizică. A fost pusă în joc imunitatea mare a etapei, iar câștigătorii sunt siguri că nu vor putea intra la Cursa pentru ultima șansă. Competiția continuă în această seară, când aflăm ce echipă va obține cea de-a doua amuletă a etapei. Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 12 octombrie, de pe Antena 1.

Zarug și Lorelei, o zi în regim de turiști în splendida Cappadocie

În ediția de luni seară, concurenții Asia Express au luptat cot la cot pentru prima imunitate a celei de-a patra etape a show-ului. Au parcurs un drum dificil, fiind nevoiți să urce pe jos dealul pe care îi aștepta Irina, au întâmpinat numeroase obstacole la autostop și s-au întrecut pe ei la probele date de prezentatoare Nervii și oboseala acumulate etapă după etapă își spun tot mai mult cuvântul.

Toți au muncit mult, dar sentimentul de bucurie la auzul veștii că au obținut prima imunitate a etapei a patra Asia Express a fost simțit de o singură echipă. Zarug și Lorelei au ajuns primii la Irina și au exaltat de bucurie când au auzit că au obținut Imunitatea cea mare a etapei.

Zarug și Lorelei au obținut imunitatea mare a etapei a patra
Zarug și Lorelei au obținut imunitatea mare a etapei a patra

Astfel, ei nu vor mai fi nevoiți să parcurgă următoarele probe până la cursa pentru Ultima Șansă și nici nu vor fi în pericol de a intra în această cursă. Mai mult, vor avea parte de odihnă și relaxare într-un hotel din anticele stânci ale Cappadociei și vor avea o zi în regim de turiști în superba locație.

Asia Express continuă cu o nouă luptă pentru amuletă

După cursa pentru imunitate, restul echipelor au pornit într-o nouă aventură, la capătul căreia primele trei echipe aveau să se califice pentru jocul de amuletă. Nici de această dată nu a fost deloc ușor pentru că au fost nevoiți să alerge mult și la final să urce o mulțime de scări ținând pahare cu vin și având grijă să nu le verse.

Primii care au ajuns în fața Irinei Fodor au fost Mihai și Elwira Petre, urmați de Cosmin și Eliza Natanticu și Patrizia și Francesco Paglieri. Așadar, acestea sunt cele trei echipe care vor lupta pentru a obține o nouă amuletă în valoare de 1.000 de euro și avantajul de a pleca primii în cursa pentru cea de-a doua imunitate a etapei.

Cosmin și Eliza s-au calificat la jocul pentru amuletă
Cosmin și Eliza s-au calificat la jocul pentru amuletă

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Află cum se vor descurca vedetele în cadrul noilor provocări și ce echipă va reuși să câștige cea de-a doua amuletă a etapei, diseară de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.