Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 13 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 13 octombrie

Manolică Anca / 13.10.2021, 13:09

Cursa pe Drumul Împăraților la Asia Express continuă și este din ce în ce mai dură. A treia ediție a etapei a trimis trei dintre echipe la jocul pentru amuletă și, apoi, într-o nouă cursă plină de adrenalină, cu multe misiuni care le-au pus la încercare răbdarea și rezistența fizică, pentru o altă miză importantă, imunitatea. Competiția continuă în această seară, când aflăm ce echipe vor intra în Cursa pentru ultima șansă și, mai ales, ce culoare va avea nestemata din cutie. Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 13 octombrie, de pe Antena 1.

Etapa numărul 4, etapa echipei formată din Elwira și Mihai Petre

Aceată etapă a fost, fără îndoială, a echipei formată din soții Petre. Cei doi au fost de neînvins, obținând cele două amulete puse la bătaie și o imunitate care le asigură biletul de trecere în etapa a cincea. Ediția de marți seară le-a adus față în față pe cele trei echipe calificate pentru al doilea joc de amuletă, formate din Patrizia și Francesco Paglieri, Eliza și Cosmin Natanticu și Elwira și Mihai Petre.

După ce au scăpat de stresul căutării de cazare și au avut parte de o cină pe măsură, dis-de-dimineață echipele au avut parte de un joc de amuletă extrem de solicitant. Proba s-a desfășurat într-un decor de basm, în splendida Cappadocie. Toți cei șase concurenți au depus un efort considerabil, coechipierii fiind legați unul de celălalt. Însă numai o echipă a ieșit victorioasă, cea formată din Elwira și Mihai Petre, care s-a putut bucura și de un zbor cu balonul cu aer cald.

Mihai și Elwira au câștigat amuleta și o plimbare cu balonul cu aer cald
Mihai și Elwira au câștigat amuleta și o plimbare cu balonul cu aer cald

Imunitatea a doua a mers tot la soții Petre

Odată terminat jocul pentru amuletă, concurenții erau pregătiți să pornească într-o nouă cursă la capătul căreia Irina avea de dat cea de-a doua imunitate a etapei. Cum deja ne-am obișnuit, misiunile au fost multe, dificile, întortocheate, cu unele locații care păreau parcă imposibil de găsit.

Au avut de colectat lacrimi, au avut de olărit două stânci a câte 20 de centimetri fiecare, a căror formă a lăsat loc de interpretări, stârnind amuzamentul tuturor, au avut de alergat mult, iar la final, echipa care a ajuns prima la Irina a obținut a doua Imunitate a etapei 4 de Asia Express și biletul către etapa următoare. Este vorba despre echipa formată tot din Elwira și Mihai Petre, cărora pare să le fi mers totul perfect în aceste zile.

Proba olăritului a stârnit multe râsete
Proba olăritului a stârnit multe râsete

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1 miercuri, 13 octombrie

Finalul ediției din această seară de Asia Express va fi plin de suspans, căci una dintre echipe se va afla în pericol de eliminare. Ce echipe vor intra în cursa pentru ultima șansă și, mai ales, ce verdict va da diamantul la finalul serii, vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.