Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 19 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 19 octombrie

Toader Mihai / 19.10.2021, 14:18
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 19 octombrie

În ediția de luni seară a emisiunii Asia Express, telespectatorii au fost cu sufletul la gură. S-a stabilit ordinea clasamentului, iar una dintre echipe a obținut imunitatea, asigurându-și pașaportul de trecere către Georgia. Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, ediția din 19 octombrie.

Ediția din 19 octombrie a emisiunii Asia Express. O echipă va câștiga amuleta

După cum spuneam, echipa formată din Mihai Petre și soția sa Elwira este prima care va concura mai departe pe Drumul Împăraților, în Georgia.  În ceea ce privește restul echipelor, ei bine, acestea trebuie să lupte în continuare din răsputeri pentru a obține cele două imunități rămase în concurs. Așadar, diseară de la 20:30, pe Antena 1, ediția va debuta cu un joc de amuletă între familia Natanticu și surorile Buble.

”Dacă vom câștiga vom primi și pietre, iar Irina ne-a anunțat că vom avea un avantaj mare la plecarea la imunitate. Iar pentru asta ne dorim cel mai mult să câștigăm jocul de amuletă”.

Mai exact, într-un sat de munte, din ținutul tribului Chepni, cele două echipe vor fi nevoite să se întreacă, într-un joc de atenție, agilitate și rapiditate. Unul dintre membrii echipei de vedete va trebui să ofere informații prin intermediul unei stații de emisie recepție, iar celălalt să îndeplinească toate sarcinile contracronometru, în funcție de indiciile primite de la coechipierul său. Ei bine, echipa câștigătoare va intra în posesia amuletei. Așadar, nu ratați ediția din această seară a emisiunii Asia Express Drumul Împăraților, de la 20:30, pe Antena 1.

Unde poți să vezi Live Stream Online Asia Express
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, ediția din 19 octombrie

În ediția din 19 octombrie, o a doua echipă va câștiga imunitatea

Tot în ediția de astăzi, concurenții vor trece prin provocări inedite, pline de suspans și adrenalină. De asemenea, diseară telespectatorii vor afla și care este cea de-a doua echipă care va obține imunitatea. Așadar, un alt cuplu de vedete își va asigura locul în competiție în următoarea țară de pe
Drumul Împăraților, Georgia.

Ce echipă va reuși să obțină imunitatea? Ei bine, puteți afla acest lucru în această seară de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție a celui mai dur reality-show din România.

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, ediția din 19 octombrie

De asemenea, ediția din această seară 19 octombrie a emisiunii Asia Express poate fi vizionată la TV, începând de la 20:30, dar și Live Stream pe platforma AntenaPlay.

Încă de la începutul concursului, vedetele au trecut prin cele mai incredibile provocări, pline de adrenalină și suspans. Acum, după ce abia s-au obișnuit cu localnicii din Turcia, lucrurile se vor schimba, deoarece cele șase echipe rămase vor continua pe Drumul Împăraților în țara următoare, Georgia. Echipa care a câștigat prima imunitatea din etapa cu numărul cinci a Asia Express are acum asigurat pașaportul pentru următoarea țară. Aici vor cunoaște alte culturi, tradiții și obiceiuri, locuri incredibile și oameni noi.

Având la dispoziție doar un euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, concurenții trebuie să treacă prin cele mai grele condiții și prin situații neprevăzute care care se pot schimba în orice clipă. Nu rata ediția din această seară a Asia Express. Show-ul este difuzat duminică de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la 20:30.