Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 22 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 22 noiembrie

Manolică Anca / 22.11.2021, 14:35

Ultima etapă de pe Drumul Împăraților la Asia Express se apropie de final. Cele patru echipe rămase în joc se luptă din răsputeri pentru a își asigura un loc în semifinalele show-ului și pentru amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro. Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1 și află ce echipă va părăsi show-ul în ediția din 22 noiembrie.

Cufere cu nestemate, surpriza din etapa finală

Duminică seara a început ultima etapă din Asia Express pe Antena 1. Cele patru echipe rămase în show luptă din greu amuleta de aur de 30.000 de euro. În ediția de aseară, au avut parte de o nouă zi plină de aventură în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților. Misiunile au fost diverse, la limită, iar probele le-au testat din nou puterea de convingere, rezistența fizică, dar și cea psihică, pentru că spre final, provocările devin din ce în ce mai dure.

A fost introdus și un element surpriză. Este vorba despre trei cufere cu nestemate roșii sau verzi din care ultimii concurenți care au ajuns la Irina au avut de ales. Cosmin și Eliza Natanticu, alături de Lidia și Estera Buble, au fost cele două echipe ghinioniste care au trebuit să aleagă câte un cufăr.

Ce culoare au pietrele din cufere vor afla în următoarele ediții. „E foarte urât momentul cu această cutie ce ne poate decide soarta. Nu știu dacă ne va purta noroc. Nu-mi place, pentru că nu știu ce se află înăuntru”, au spus „Bubilicile”.

Lidia și Estera Buble au primit al doilea cufăr
Lidia și Estera Buble au primit al doilea cufăr

Diseară, o echipă va părăsi Drumul Împăraților

În ediția de luni, de la 20:30, pe Antena 1, cursa continuă în drumul spre Ierusalim, dar cineva trebuie să plece acasă. Așadar, din cele 4 echipe rămase în cursă, una va pleca sigur. În acest moment al jocului mai este disponibilă o singură cutie, iar echipa care va ajunge ultima la Irina, în ediția de diseară, o va primi. „Astăzi vom afla ce echipă din cele patru va pleca acasă. Asta este marele stres. Singurul gând este să scăpăm!”.

Însă, cursa îi va purta pe concurenți pe distanțe lungi, cu multe opriri, în care autostopul va avea un cuvânt extrem de important de spus. Misiunile se vor desfășura prin tunelurile subterane ale cavalerilor cruciați, dar și în Haifa, acolo unde concurenții vor descoperi gusturile și tradițiile emblematice evreiești. Determinarea, rapiditatea și psihicul vor conta și ele enorm de mult în aceste ultime zile. „Panica din cursă era peste nivelul acceptabil”, va spune Cuza.

Diseară, o echipă va părăsi Drumul Împăraților
Diseară, o echipă va părăsi Drumul Împăraților

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 22 noiembrie, pe Antena 1

Emi și Cuza, Lidia și Estera Buble, Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele patru echipe care vor se vor întrece diseară. Cum va arăta această zi, la ce provocări vor fi supuse vedetele și de ce echipă ne vom despărți vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților la Asia Express a pornit din Turcia, a continuat Georgia și Iordania, iar acum ajunge în Israel, ultima țară. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire, la Ierusalim, va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.