Home » Life & Style » Timp liber » Sezonul 4 Asia Express, Antena 1. Video cu ediția din 29 septembrie. Prima echipă care părăsește competiția

Sezonul 4 Asia Express, Antena 1. Video cu ediția din 29 septembrie. Prima echipă care părăsește competiția

Manolică Anca / 30.09.2021, 12:59

Premiera sezonului patru al celui mai așteptat și iubit reality-show din România, Asia Expresss, a avut loc în această toamnă. Cele nouă echipe concurenți sunt puse la grele încercări ediție de ediție și numai una va reuși să plece acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Asia Express continuă pe Antena 1 și în această seară, când aflăm ce echipe intră în Cursa pentru ultima șansă și care dintre ele pleacă acasă. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express din data de 29 septembrie 2021.

Emi și Cuza, câștigătorii amuletei de marți seară

Lupta pentru amuletă le-a adus față în față pe echipele formate din Cuza și Emi și Patricia și Francesco. Acestea au fost nevoite să privească un panou cu diferite simboluri, după care să meargă la un alt panou unde să vadă cărui zeu îi corespunde. După o luptă strânsă în vechea și vestita cetatea Hierapolis, Emi și Cuza au fost mai rapizi și au reușit să câștige amuleta de 1.000 de euro.

Cum soarta concureților se poate schimba de la o zi la alta în Asia Express, imprevizibilul competiției a răsturnat clasamentul în ediția difuzată marți seară, pe Antena 1. Astfel, două dintre echipele care în etapa trecută au intrat în cursa pentru ultima șansă au imunitate completă în această seară și nu vor putea intra la vot: „Este incredibil concursul acesta. Cum de sus, ajungi în cap, apoi iar te ridici deasupra tuturor. De aia este senzațional concursul, pur și simplu nu am cuvinte”.

Cuza și Emi au câștigat amuleta
Cuza și Emi au câștigat amuleta

Indiferent de ce culoare va avea diamantul ascuns în cufăr, Connect-R și Shift, Lorelai și Zarug nu vor pleca acasă și vor continua pe Drumul Împăraților în următoarea etapă. Cea de-a noua ediţie a show-ului s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

Asia Express continuă miercuri, 29 septembrie, cu Cursa pentru ultima șansă, pe Antena 1

Cele șapte echipe rămase sunt în pericol, iar tensiunea cursei pentru ultima șansă va crea ceva tensiuni în procesul de votare. Ultimele două echipe ajunse pe ultimul loc la Irina se vor califica automat, iar o a treia se va alătura în urma voturilor: „Voturile au fost atât de diferite față de prima săptămână! Îi vedeam pe toți că își începeau discursul cu „îmi cer scuze”. Și să nu uităm, ăsta e doar începutul concursului!”.

Pentru prima dată în acest sezon, Irina Fodor nu va mai spune ordinea în care au ajuns echipele, pentru a nu influența nominalizările: „Toată lumea se folosește de acest context al antepenultimului pentru a scăpa de responsabilitatea votului și a nu-și atrage antipatii”.

Concurenții, înainte de cursa pentru ultima șansă
Concurenții, înainte de cursa pentru ultima șansă

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Finalul ediției de miercuri de Asia Express este plin de suspans, căci una dintre echipe se va afla în pericol de eliminare. Show-ul se vede duminică începând cu ora 20:00, la Antena 1, iar în zilele de luni, marți și miercuri, emisiunea se difuzează începând cu ora 20:30. O poți viziona pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.

Prima echipă care părăsește competiția Asia Express, sezonul 4

Ultima zi a etapei cu numărul doi a trimis în cursa ultimatum două echipe care s-au calificat automat, Anca și Alexandra Ungureanu, alături de Eliza și Cosmin Natanticu, iar a treia echipă, formată din Mihai și Elwira Petre, a fost nominalizată de către colegii de cursă.

Asia Express, Cursa pentru ultima șansă
Asia Express, Cursa pentru ultima șansă

Cursa a început în forță, iar cei șase concurenți au trebuit să rezolve misiune după misiune. Au avut de pregătit sau de făcut rost de anumite anumite produse, pe care să le împartă mai apoi localnicilor dintr-o zonă defavorizată – cartierul curcubeu din Kusadasi. Ultima probă nu a fost deloc pe gustul concurenților, care au fost nevoiți să deguste alimente tradiționale mai puțin comune, de la ochi și momițe de miel, la creier pane.

După o zi extrem de plină, Mihai și Elwira Petre, Eliza și Cosmin Natanticu au fost cele două echipe care s-au salvat de la eliminare și vor continua aventura celui mai dur reality-show. Din păcate pentru Alexandra și Anca, diamantul din cutia securizată a fost roșu, astfel că echipa mamă-fiică a fost nevoită să părăsească competiția, fiind prima eliminată din sezonul 4 Asia Express.

„Asia Express este o experiență de care îți vine să fugi, însă în același timp îți vine să o îmbrățișezi și să o ții strâns în fiecare clipă. Aici trăiești cu tine, încercând să te descoperi prin niște situații limită în care nu ai mai fost pus niciodată. Și când simți că nu mai poți, mai poți…și încă mai poți.

Rămâne regretul că nu pot să duc competiția mai departe, pentru că îmi dau seama că este irepetabilă. Dar asta este frumusețea, că am făcut parte dintr-un proiect unic de care o să îmi amintesc toată viața. Asta a fost Asia Express pentru mine, o experiență trăită cât pentru o mie de vieți în doar câteva zile”, a declarat emoționată Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu și mama ei, prima echipă eliminată din sezonul 4 Asia Express
Alexandra Ungureanu și mama ei, prima echipă eliminată din sezonul 4 Asia Express