Home » Life & Style » Urări de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de La Mulți Ani. FOTO

Urări de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de La Mulți Ani. FOTO

Nechifor Ioana / 29.11.2021, 20:00

Urări de Sfântul Andrei. Prăznuit în calendarul creștin ortodox în data de 30 noiembrie, Sfântul Andrei este sărbătorit cu bucurie de numeroși români care îi poartă numele. Dacă vrei să le faci o surpriză frumoasă persoanelor importante din viața ta, care poartă sfântul nume, ți-am pregătit o selecție de mesaje și felicitări ce îți vor veni fără îndoială în ajutor. Oferă un mesaj cu gânduri bune, însoțit de un sincer La Mulți Ani!

Urări de Sfântul Andrei. Mesaje pe care să le trimiți celor care își sărbătoresc onomastica

Urări de Sfântul Andrei. Peste 700.000 de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei, Apostolul pomenit pe data de 30 noiembrie în calendarul creștin ortodox.

Dacă ai în preajma ta persoane care poartă acest sfânt nume, atunci nu ezita să le oferi o surpriză frumoasă prin care să le transmiți gândurile tale bune.

Am selectat pentru tine unele dintre cele mai frumoase felicitări și mesaje de La Mulți Ani cu prilejul acestei zile de sărbătoare.

Sfântul Andrei
Sfântul Andrei

La mulți ani de Sfântul Andrei!

La mulți ani de Sfântul Andrei! Să te lovească norocul, iar bucuria să te urmărească în fiecare zi a vieții tale!

La mulți ani, Andreea! Ce e mai frumos și bun să ți se întâmple!

De Sfântul Andrei, la mulți ani pentru cel mai bun prieten al meu! Toate gândurile mele bune se îndreaptă spre tine.

La mulți ani, Andrei! Să ai noroc cu caru’, fericire și sănătate din belșug! Prietenia să nu îți lipsească, iar iubirea să te însoțească în orice moment al vieții!

La mulți ani cu bucurii, sănătate și împlinire! Să îți fie viața un vis frumos, drumul lin și inima curată!

Cele mai frumoase și sincere urări

La mulți ani cu prilejul onomasticii tale! Fie ca numele sfânt ce îl porți să îți aducă liniște în suflet, pace, împliniri și binecuvântări. Mulți ani fericiți!

Sfântul Andrei să te ocrotească, dorințele să ți se împlinească, să ai parte de iubire, mult noroc și fericire. La mulți ani, Andrei/ Andreea!

Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și numeroase momente frumoase!

Fie ca această sfântă zi să îți aducă liniște în suflet, bucurie și sănătate! La multi ani frumoși!

De ziua Sfântului Andrei, ce îi porți sfântul nume, eu îți urez tot ce e mai bun și frumos pe lume. La mulți ani!

La mulți ani, Andrei/ Andreea!

La mulți ani, Andrei/ Andreea! Îngerii să îți călăuzească pașii, iar Sfântul Andrei să îți lumineze drumul în viață.

Andreea/ Andrei, îți urez să ai o viață frumoasă ca răsăritul de soare, iar sufletul să îți fie curat ca neaua. La mulți ani plini de fericire!

Cu ocazia zilei tale onomastice. îți doresc să ai parte numai de lucruri minunate: iubire, sănătate, bucurii și belșug. La mulți ani de Sf. Andrei!

Draga mea prietenă, îți doresc tot binele din lume, inimă curată, prosperitate și oameni frumoși în viața ta. La mulți ani de Sf Andrei! Să îți călăușească pașii și inima!

Mesaje speciale la ceas de sărbătoare

Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți, să îți călăuzească pașii în viață, să te ocrotească cu dragoste și blândețe, să te protejeze mereu!

La mulți ani, om frumos! Sfântul Andrei să îți fie mereu alături, să îți ghideze pașii în viață și să îți ofere înțelepciunea de care ai nevoie.

Cele mai frumoase daruri vin de la Sfântul Andrei, sfântul al cărui nume îl porți. Îți va fi mereu prieten de nădejde, sprijin necondiționat și îți va oferi liniștea sufletească de care ai nevoie. Eu îți ofer gândurile mele bune și o sinceră urare de la mulți ani!