Home » Life & Style » Ziua Îndrăgostiților 2022. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de dragoste pe care să le trimiți persoanei iubite

Ziua Îndrăgostiților 2022. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de dragoste pe care să le trimiți persoanei iubite

Cojocaru Cristian / 13.02.2022, 15:14
Ziua Îndrăgostiților 2022. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de dragoste pe care să le trimiți persoanei iubite

În data de 14 februarie, îndrăgostiții din întreaga lume sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților. Aceștia își fac nenumărate declarații de dragoste și își oferă reciproc cadouri. Pentru a începe ziua într-o notă romantică, poți trimite un mesaj de dragoste partenerului tău de viață, sau pentru cel căruia i-ai dăruit inima și se află la o distanță mare de tine. Iată cele mai frumoase mesaje de dragoste de Valentine’s Day.

Mesaje pe care să le trimiți de Ziua Îndrăgostiților

În ziua Sfântului Valentin, dragostea plutește în aer, iar sute de mii de îndrăgostiți își dedică această zi pentru ei și relația lor. În cazul în care partenerul tău de viață se află la distanță, sau vrei să-i pui zâmbetul pe buze încă de la prima oră, iată care sunt cele mai frumoase mesaje pe care i le poți trimite acestuia.

  • „De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”
  • „Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”
  • „Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”
  • „Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite asta”.
  • “Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”.
ziua îndrăgostiților
In afara de obisnuitele cadouri poti trimite persoanei iubite un mesaj de dragoste

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru el și ea

Atunci când vine vorba despre partenera ta, vei vrea să știi că aceasta se simte cu adevărat specială. Poți astfel să îi trimiți un mesaj aparte de Ziua Îndrăgostiților pentru a te asigura că zâmbetul ei este acolo unde trebuie. Consultă lista de mai jos cu cele mai frumoase mesaje pe care i le poți trimite.

  • „Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”
  • „Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor”
  • „De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!”
  • „Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis”
  • „Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!” „Fiind departe de mine, pun sub îndoială ca oxigenul este mai necesar pentru viaţă decât prezenţa ta…”
  • „Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine”.

Mesaje de dragoste pentru el

  • „M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inimă şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogată sunt!”
  • „Trebuie sa fii tare obosit pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua. Te iubesc!”
  • „Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.”
  • „Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele Universului.”
  • „Dragul meu, tu ești Soarele și dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”