Home » Politică » Cine este în spatele AUR. Diana Șoșoacă face dezvăluiri neașteptate

Cine este în spatele AUR. Diana Șoșoacă face dezvăluiri neașteptate

Alexandru Cazacu / 15.02.2021, 15:35
Cine este în spatele AUR. Diana Șoșoacă face dezvăluiri neașteptate

Noi dezvăluiri despre Alianța pentru Unirea Românilor. Senatoarea Diana Șoșoacă vorbește despre un milionar care ar conduce partidul AUR din umbră. Despre cine este vorba și cine este în spatele AUR, veți afla în continuarea articolului.

Cine este în spatele AUR. Diana Șoșoacă face dezvăluiri

După ce a fost exclusă din partid, Diana Șoșoacă  îl acuză pe George Simion că le-ar fi cerut parlamentarilor să se cazeze într-un anumit hotel și să cumpere mașini de la societatea unui amic de al său.

”George, ce profesie ai? Câte cărți ai scris tu de te numești scriitor? În ce uniune a scriitorilor ești tu? Cum putem să îți vedem profesia? Care profesie? Ce antreprenoriat faci tu? Hotelul în care au fost cazați parlamentarii și le-ai spus că numai acolo au voie să fie cazați? Și că imediat cum intrăm în Parlament suntem obligați să ne luăm câte o Dacie Logan de la societatea unui prieten al tău? Cum? În leasing?

Cu 2.000 de lei pe lună? Păi cu 2.000 de lei pe lună îmi iau Porsche, frate! Pe bune? Hai că încep să dau! Vrei să mai dau? Vrei să dau și toate mesajele pe care ni le-ai trimis cu toată chestia asta? Dau tot!”, spune Diana Șoșoacă, potrivit Antena 3

Diana Șoșoacă, despre adevăratul lider al AUR

Mai mult de atât, Diana Șoșoacă susține că președintele Alianței pentru Unirea Românilor este de fapt Marius Lulea. Totodată, senatoarea susține că AUR nu mai are președinți la filiale.

”Nu vă e rușine? Să apari acum cu o înregistrare doar pentru membrii AUR… Care membri AUR? De ce nu le spui oamenilor că nu mai ai președinți la filiale? De ce nu spui că nici măcar pe Lasca nu ai respectat dispozițiile din statut? Și el nu este în momentul ăsta dat jos de la președinția filialei Bihor, legal, da? De ce nu spui lucrurile astea, George?

Când te-am întrebat de ce ai desființat, ai zis că nu vrei congres. De ce nu vrei congres? Apropo, de ce nu le-ai spus tuturor că președintele partidului este Marius Lulea? Când apar actele cu voi doi, tu și cu Târziu, în calitate de președinți?”, spune Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă face dezvăluiri despre adevăratul lider AUR
Diana Șoșoacă face dezvăluiri despre adevăratul lider AUR

Claudiu Târziu, de partea lui Klaus Iohannis

De asemenea, fosta membră AUR spune că unul dintre cei care au hotărât excluderea ei din partid, Claudiu Târziu, ar fi de partea lui Klaus Iohannis. Ba chiar mai mult, Diana Șoșoacă susține că ar avea și dovezi pentru toate aceste acuzații. Senatoarea a dezvăluit faptul că George Simion i-ar fi spus direct că tolerează nici un membru care ar putea să se ridice împotriva sa.

”Păi ce scandal am putut să am. Cât de supărat a fost Târziu pentru faptul că pe 6 decembrie, la interviuri, am spus că primul lucru pe care îl facem este suspendarea lui Iohannis. De ce? Pentru că ei nu vor! Am rămas șocată! Băi băieți! În campanie asta am cerut! ”Asta vrei tu, nu noi!”, a adăugat Diana Șoșoacă.