Home » Politică » Liviu Dragnea: PSD va propune schimbarea programului Parlamentului

Liviu Dragnea: PSD va propune schimbarea programului Parlamentului

Sebastian Rotaru / 16.12.2016, 18:50
Liviu Dragnea: PSD va propune schimbarea programului Parlamentului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că noii parlamentari ar trebui să vină la serviciu şi să participe la toate activităţile din Parlament.

Social-democrații vor să propună o schimbare în programul Legislativului ”pentru a avea mai mult timp la dispoziţie în studiul legilor”, anunță news.ro.

Liviu Dragnea a făcut aceste afirmaţii după ce a primit de la Biroul Electoral Județean (BEJ) Alexandria certificatul de deputat.

„Pentru mine aceste certificat este important, este un document care mă obligă atât pentru acest judeţ, cât şi pentru întreg Parlamentul, cât şi pentru ceea ce se va întâmpla în această ţară. Sper ca toţi parlamentarii care în aceste zile îşi primesc aceste certificate doveditoare să înţeleagă că s-a terminat campania electorală şi că oamenii aşteaptă de la fiecare dintre noi, indiferent cu cine au votat, să le îndeplinească promisiunile”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că parlamentarii social-democraţi vor încerca să modifice programul Parlamentului.

”Sper că de săptămâna viitoare când se va constitui Parlamentul, noii parlamentari, precum şi cei care nu sunt la primul mandat să fie de acord să avem o activitate parlamentară corectă şi normală. Şi să îndeplinească toţi măcar prima condiţie, să vină la serviciu şi să participe la toate activităţile din Parlament. Vom încerca să propunem o mică schimbare în programul Parlamentului pentru a avea mai mult timp la dispoziţie în studiul legilor şi în adoptarea acestora”, a anunţat preşedintele PSD.