Home » Politică » Nicușor Dan: o să avem o atitudine rezonabilă faţă de banul public

Nicușor Dan: o să avem o atitudine rezonabilă faţă de banul public

Sebastian Rotaru / 19.12.2016, 18:10
Nicușor Dan: o să avem o atitudine rezonabilă faţă de banul public

Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat, luni, că vrea să fie liderul grupului parlamentar al USR şi că atitudinea față de banul public va fi rezonabilă.

Nicușor Dan a mai declarat că parlamentarii din USR vot sta la hotel, nu în chirii și că vor avea o atitudine responsabilă față de banul public, relatează agenția Mediafax.

„Aşa cum am vorbit cu colegii mei probabil că o să avem o persoană în Biroul Permanent. Nu îmi doresc să fiu eu. Eu îmi doresc să fiu lider de grup al USR. (…) Comisia de administraţie publică este comisia în care mi-aş dori să fiu dacă mă lasă şi colegii mei”, a declarat Nicuşor Dan.

Acesta a fost întrebat dacă îi va obliga pe parlamentarii USR să stea la hotel, iar acesta a spus că da.

„Da, o să avem o atitudine rezonabilă faţă de banul public”, a spus Nicuşor Dan.

Liderul USR a mai spus că parlamentarii săi vor merge pe teren la fiecare sfărșit de săptămână şi va aduce cetăţenii în plen şi la comisii de fiecare dată când i se va cere.

„De câte ori o să avem solicitări de la oameni care să vrea să vină în plen şi în comisii o să îi aducem. Vrem să invităm la toate comisiile de specialitate ale Parlamentului toţi oamenii care au un cuvânt de spus. O să provocăm noi dezbateri ca să rupem bariera între clasa politică şi societate”, a spus Nicuşor Dan.

Cât priveşte birourile parlamentare din teritoriu, care sunt în mare parte închise, Nicuşor Dan a spus că sunt „sensibili la doleanţele cetăţenilor”.

„Suntem sensibili la petiţiile, doleanţele pe care cetăţenii le au către boi, vrem să organizăm la nivel centrl o comisie de soluţionare a petiţiilor este mult mai productiv decâţ fiecare din judeţul său să încerce să înţeleagă toate mecanismele administraţiei. Da, o să primim tot felul de seizări şi o să încercăm să le rezolvăm”, a conchis acesta.