Home » Politică » Ponta, despre preluarea șefiei Camerei Deputaților: nu cer și nu refuz nicio funcție

Ponta, despre preluarea șefiei Camerei Deputaților: nu cer și nu refuz nicio funcție

Sebastian Rotaru / 19.12.2016, 15:24
Ponta, despre preluarea șefiei Camerei Deputaților: nu cer și nu refuz nicio funcție

Victor Ponta, întrebat dacă vrea șefia Camerei Deputaților, a spus că nu cere nicio funcţie și nu refuză nicio funcţie, acum fiind doar deputat de Gorj.

Victor Ponta a mai declarat, luni, la Parlament, că cel mai important pentru el este să vină în ajutorul oamenilor din Gorj, anunță news.ro.

“Le mulţumesc celor din Gorj că m-au votat a patra oară şi acum trebuie să avem grijă de ei că, ştiţi foarte bine, din păcate, guvernul care pleacă lasă energie, şi în special energia din Hunedoara, o lasă pe butuci şi o să fie foarte greu de salvat locurile de muncă. Vorbim de vreo 15.000 de oameni în Gorj şi de vreo 10.000 în Hunedoara”, a afirmat Victor Ponta, când a plecat de la centrul de primire a deputaţilor nou aleşi.

Întrebat dacă îşi doreşte funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, acesta a spus: “Nu cer nicio funcţie, nu refuz nicio funcţie. Deocamdată, am primit de la oameni şi de la PSD funcţia de deputat de Gorj”.

Vcitor Ponta a fost întrebat dacă a discutat cu Liderul PSD Liviu Dragnea despre șefia Camerei Deputaților, iar acesta a răspuns negativ.

“Nu am discutat. Când va fi cazul, vă va anunţa domnul Dragnea”, a subliniat Victor Ponta.

Victor Ponta a deținut funcția de prim-ministru al României din 7 mai 2012, până la demisia sa în 4 noiembrie 2015, urmată de protestele de după tragedia din clubul Colectiv, soldată cu 64 de morți și sute de răniți.