Home » Politică » Tăriceanu: Am avut o discuţie cu Iohannis, mai mult nu am ce să vă spun

Tăriceanu: Am avut o discuţie cu Iohannis, mai mult nu am ce să vă spun

Sebastian Rotaru / 16.12.2016, 13:09
Tăriceanu: Am avut o discuţie cu Iohannis, mai mult nu am ce să vă spun

Copreședintele ALDE, Călin Popescu- Tăriceanu a declarat, vineri, că a avut o întâlnire cu Klaus Iohannis, dar nu la Palatul Cotroceni.

Tăriceanu a declarat, într-o conferință de presă, susținută vineri, că a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, dar nu la Palatul Cotroceni, iar în această perioadă ”anumite contacte nu ar trebui să surprindă pe nimeni”, anunță news.ro.

”Am văzut astăzi ştiri că m-am întâlnit cu preşedintele Iohannis. Astăzi, în niciun caz, pentru că din câte ştiu preşedintele e la Bruxelles. În această perioadă poate anumite contacte nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Am avut o discuţie, dar nu la Cotroceni. Am avut o discuţie cu preşedintele şi mai mult de atât nu am ce să vă spun pentru că poziţia noastră oficială v-am comunicat-o mai devreme”, a afirmat Călin Popescu- Tăriceanu.

Tăriceanu a mai declarat că discuția dintre el și președintele Klaus Iohannis nu a fost deloc una instituțională.

”Nu am plecat de la nicio premisă, pentru că eu nu am solicitat, nici Daniel (Daniel Constantin – n.r.) această discuţie. Am avut o discuţie cu preşedintele şi mai mult de atât, îmi pare rău, nu am să pot să vă spun. Nu pot să vă dau alte detalii, dar cred că logica simplă vă ajută în chestiunea asta, având în vedere că am fost împreună cu Daniel Constantin, nu a fost o discuţie instituţională”, a subliniat Tăriceanu.