Home » Politică » Traian Băsescu i-a trimis Elenei Udrea o poză cu el într-o bancă din Senat

Traian Băsescu i-a trimis Elenei Udrea o poză cu el într-o bancă din Senat

Sebastian Rotaru / 20.12.2016, 15:29
Traian Băsescu i-a trimis Elenei Udrea o poză cu el într-o bancă din Senat

Președintele PMP, Traian Băsescu, a fost filmat, marți, în timp ce se fotografia într-o bancă din Senat si îi trimitea poza Elenei Udrea.

Traian Băsescu a declarat pentru news.ro că după ce i-a trimis fotografia Elenei Udrea, aceasta l-a sunat să îl întrebe cum e prima zi în Parlament.

Fotografia a fost trimisă cu subiectul „La școală”.

”Pentru că m-a întrebat cum mă simt şi am răspuns: „În bancă, ca la şcoală”. A sunat să mă întrebe cum mă simt din nou în Parlament, că eu am mai fost până în 2000. I-am spus: „În bancă, ca la şcoală”, a explicat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a devenit senator în urma alegerilor din 11 decembrie, după o pauză de 16 ani în cariera de parlamentar, el fiind deputat şi în legislaturile 1992 – 1996 şi 1996 – 2000.

Elena Udrea a candidat şi ea, ca independent, pentru un nou mandat de deputat, însă nu aobținut numărul necesar de voturi pentru a intra în Parlament.

Prima şedinţă a Senatului în legislatura 2016 – 2020 a avut loc marţi şi a fost condusă de decanul de vârstă al Senatului, neurochirurgul Leon Dănăilă, ales pe listele PNL Bucureşti. El a fost asistat de către cei mai tineri patru senatori, în calitate de secretari: Cătălin George Stângă – 34 ani, PNL, George Edward Dircă – 36 ani, USR, Alexandru Marius Dunca – 36 ani, PSD şi Bogdan Constantin Matei – 36 ani, PSD.