Home » Sănătate » Vlad Voiculescu: tocmai am predat ștafeta noului ministru al Sănătății

Vlad Voiculescu: tocmai am predat ștafeta noului ministru al Sănătății

Sebastian Rotaru / 05.01.2017, 11:10
Vlad Voiculescu: tocmai am predat ștafeta noului ministru al Sănătății

Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că ministerul a fost predat succesorului său, Florian Bodog.

„Tocmai am predat stafeta, conform legii, noului ministru al Sanatatii. Daca am reusit ceva in acest scurt mandat este pentru ca oamenii din fotografia de mai jos mi s-au alăturat. Unii au venit cu mine de la inceput, altii au venit pe parcurs. Unii au ramas toata perioada, altii au putut ramane doar pentru cateva luni. Unii au fost platiti, altii au lucrat in mod voluntar. O parte erau deja in Bucuresti, multi au venit din Cluj, Timisoara, Sibiu, Craiova, Brasov, Londra, Oxford, Frankfurt, Viena, Washington. Nimeni nu a fost pila cuiva, nimeni nu a venit aici pentru a imi fi loial mie sau altcuiva. Toti au venit cu dorinta onesta de a face ceva pentru tara lor. Oricat de ciudat ar suna asta in astfel de vremuri, e purul adevar”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai spus că și-ar dori ca sistemul medical să aibă puțin din pasiunea echipei lui de medii și farmaciști, iar pacienții ar trebui să aibă înțelepciunea de a asculta și de a fi ascultați.

„Mi-ar placea ca sistemul medical sa aiba ceva din pasiunea, intransigenta, dragostea si puterea medicilor si farmacistilor din echipa mea. Mi-ar placea ca pacientii sa aiba intelepciunea sa asculte si sa fie ascultati asa cum au fost in aceasta echipa. Mi-ar placea ca orice ministru al sanatatii sa aiba norocul de a avea alaturi experti in politici publice de sanatate, arhitecti de spital, manageri de spital, manageri de proiect si comunicatori dintre cei mai buni. Mi-ar placea ca functionarii din institutiile statului sa aiba cinstea si energia inepuizabila a functionarilor din echipa mea. Mi-ar placea ca istoria sa mai permita acestei tari sa ii aduca acasa pe cei plecati, asa cum a facut-o acest guvern. Mi-ar placea ca aceasta echipa sa fi redat catorva increderea ca se poate. Mi-ar placea sa mai vad in viata asta oameni atat de buni adunati pentru a ii servi pe ceilalti. Si am sa vad”, a mai spus Voiculescu.