Home » Sport » 3 motive care au dus la despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill. De ce au renunțat de fapt la colaborare

3 motive care au dus la despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill. De ce au renunțat de fapt la colaborare

Alexandru Cazacu / 25.09.2021, 11:02
3 motive care au dus la despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill. De ce au renunțat de fapt la colaborare

În urmă cu câteva zile, îndrăgita jucătoare de tenis, Simona Halep, a anunțat despărțirea de Darren Cahill. Cu toate acestea, care or fi motivele care au dus la despărțirea dintre Simona Halep și antrenorul australian? Ei bine, acestea le veți afla în rândurile următoare.

De ce au renunțat la colaborare Simona Halep și Darren Cahill

După cum spuneam, în urmă cu câteva zile, Simona Halep anunța pe rețelele de socializare despărțirea de Darren Cahill, după șase ani de zile de colaborare. Se pare că decizia a fost una comună. De asemenea, cu ocazia acestui mesaj, Simona a ținut să-i mulțumească celui care, după cum spune chiar ea, a făcut-o o jucătoare mai bună.

”După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună”, a scris Simona, pe Twitter.

Reacția lui Darren Cahill la postarea Simonei Halep

Cum era și de așteptat, reacția antrenorului australian nu a întârziat să apară. La doar câteva ore de la postare, Darren Cahill i-a răspuns jucătoarei de tenis, mulțumindu-i la rândul său pentru că i-a permis să-i fie antrenor.

”Nu, eu îți mulțumesc Simo, pentru că mi-ai permis să fiu alături de tine în această călătorie incredibilă. Îmi amintesc poza asta (n.r. – de la Roland Garros) de parcă ar fi fost ieri. Este doar una dintre multele amintiri grozave. Ești o jucătoare extraordinară, dar mai ales o persoană minunată și un prieten adevărat. Toate cele bune, Simo!”, a fost răspunsul lui Darren.

De ce au renunțat la colaborare Simona Halep și Darren Cahill
De ce au renunțat la colaborare Simona Halep și Darren Cahill

Motivele care au dus la despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill

Potrivit Eurosport, aceasta nu este prima oară când cei doi au decis să întrerupă colaborarea în cei șase ani. Se pare că Simona Halep și Darren Cahill au luat această decizie din mai multe motive, iar principalul ar fi fost că antrenorului nu-i convin restricțiile de călătorie de care se lovește în circuit pentru a-i fi alături Simonei.

De asemenea, pentru a putea fi alături de Simona, Cahill trebuie să petreacă din ce în ce mai puțin timp alături de familia sa, iar antrenorul își dorește acest lucru. Se pare că, despărțirea din 2018 a fost din același motiv. La vremea respectivă, Darren a luat o pauză de un an de zile pentru a fi mai aproape de copiii săi. În acea perioadă, Simona Halep l-a avut ca antrenor pe Daniel Dobre.

Pe lângă toate acestea, potrivit sursei citate, antrenorul australian ar urma să fie implicat din ce în ce mai mult în proiectele ESPN. Mai exact, se Darren Chill ar urma să devină o prezență constantă la turnee și să îndeplinească atât rolul de comentator sportiv, cât și cel de analist.

În aceste condiții, Simona Halep trebuie să se orienteze către un înlocuitor pentru Cahill, iar pe lista sportivei ar exista deja câteva nume importante din circuit.