Home » Sport » FC Dinamo a lansat campania #unitisalvamarbitrajul

FC Dinamo a lansat campania #unitisalvamarbitrajul

George Stanciu / 01.11.2016, 16:23
FC Dinamo a lansat campania #unitisalvamarbitrajul

FC Dinamo continuă protestele lansate împotriva greșelilor de arbitraj petrecute în fotbalul românesc, lansând un film pe pagina de Facebook a clubului, cu mesajul #unitisalvamarbitrajul, în care managerul general Adrian Mutu îi solicită explicaţii preşedintelui CCA, Kyros Vassaras.

Mutu lansează un apel către toți suporterii dinamovişti, pe care îi încurajează să protesteze faţă de greşelile făcute de arbitri şi să-i ceară explicații oficialului CCA.

“Au trecut mai bine de 24 de ore de când am spus că arbitrajul românesc a murit. Aşteptăm o declaraţie publică, domnule Vassaras. Rog toţi dinamoviştii să-i ceară un răspuns. Uniţi salvăm arbitrajul, uniţi vom salva arbitrajul românesc”, este mesajul pe care îl transmite Adrian Mutu, manager general al clubului FC Dinamo.

În timpul meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a XIV-a a Ligii I, arbitrul Cristian Balaj a acordat o lovitură de la 11 metri împotriva echipei Dinamo în ultimul minut de prelungiri, din care campioana a egalat aducând scorul la 2-2. Acesta mai validase un gol al oaspeților, cu toate că nu a fost clar dacă mingea a intrat cu totul în poartă.

Oficialul dinamovist afirmă că este deranjat de situația în care se află echipa, dar şi de locul din clasament, afrmând însă că este încrezător în abilitățile antrenorului Ioan Andone: “Eu sunt supărat pe situaţia echipei şi pe locul din clasament. Eu sper ca antrenorul să aibă puterea să facă echipa să depăşească această situaţie până la iarnă, pentru că aşa e normal. E normal să fie o oarecare presiune. Toţi antrenorii care sunt la echipe mari au o anumită presiune, dar noi credem în antrenorul nostru şi sperăm să aibă rezultatele pe care ni le dorim”, citează news.ro.