Home » Sport » În ce tricouri va juca Dinamo în sezonul următor: „Vor fi trei culori! Simple și frumoase”

În ce tricouri va juca Dinamo în sezonul următor: „Vor fi trei culori! Simple și frumoase”

Redactia Știri / 03.06.2024, 09:24

După ce a reușit să se mențină cu greu în prima ligă din România, în urma unui baraj jucat în două tururi împotriva celor de la Csikszereda (scor 2-0 și 0-0), Dinamo București se pregătește pentru sezonul 2024-2025.

La doar câteva zile după meciurile de baraj, conducerea clubului Dinamo București a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, că renunță la nu mai puțin de șase jucători.

„Călătoria a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenții echipei noastre, aflați la final de contract cu Dinamo. Unii au reușit, alții, nu. Nu ne rămâne decât să le mulțumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo și să le urăm mult succes în carieră!

Mulțumim, în ordinea numerelor de tricou Dinamo, Gonçalo Gregorio, Daniel Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ie”, a fost o parte din mesajul „Câinilor Roșii”.

Noile tricouri vor fi prezentate în luna iulie

Apoi, clubul din Ștefan cel Mare a dezvăluit că Răzvan Patriche și Hakim Abdallah rămân în continuare la Dinamo București, urmând ca și alți jucători să-și prelungească actualele contracte, dar să fie aduse și întăriri din țară sau din străinătate.

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, conducătorii lui Dinamo București au pregătit deja și echipamentul pentru sezonul următor. Tricourile, care vor fi în trei rânduri (roșii, albe și negre), urmează să fie prezentate în luna iulie, după cum notează sursa citată.

„Vor fi trei culori, sunt tricouri uni, roșii, albe, respectiv negre. Vor fi trei rânduri de echipament. Sunt modificate, nu a mai fost modelul unei alte echipe. Nu au ceva inserții pe la mâneci, precum cele din sezonul abia încheiat. Sunt simple și frumoase. Sperăm să avem succes în ele”, au spus cei din coducerea lui Dinamo, potrivit sursei citate.