Home » Știri » 8 dintre cele mai bizare semne din naștere descoperite vreodată [FOTO]

8 dintre cele mai bizare semne din naștere descoperite vreodată [FOTO]

Sebastian Rotaru / 13.02.2017, 11:38
8 dintre cele mai bizare semne din naștere descoperite vreodată [FOTO]

Cele mai bizare semne din naștere sunt niște cicatrici de care nu putem scăpa niciodată. Dacă unii scapă cu o aluniță, alții au semne care îi urmăresc toată viața.

Cele mai bizare semne din naștere sunt complet naturale și nu există nicio cale de a scăpa de ele. Dar dacă semnul acesta este unul foarte bizar și rar. Wittyfeed.com a realizat un top al celor mai bizare semne din naștere.

1. Cele mai bizare semne din naștere Connie 

sursa foto: www.wittyfeed.com

Această fetiță s-a născut cu un nas roșu ca de clovn, care, de fapt, este o tumoare benignă. Părinții acesteia nu și-au făcut griji din pricina tumorii, dar aceasta a început să crească, așa că printr-o operație chirurgicală i-a fost înlăturată.

2. Băiatul cu dungi albe

sursa foto: www.wittyfeed.com

Nu se știe aproape nimic despre semnele de naștere ale acestui băiat, dar pare interesant să te uiți la el.

3. Cele mai bizare semne din naștere Cassandra Naud

sursa foto: www.wittyfeed.com

Dansatoare profesionistă, Cassandra Naud are 22 de ani și are unul dintre cele mai bizare semne din naștere. O pată maronie pe față de care este foarte mândă, iar ea este recunoscătoare pentru faptul că părnții săi nu au dorit să o supună unei intervenții chirurgicale.

4. Li Xiaoyuan 

sursa foto: www.wittyfeed.com

Micuța Li s-a născut cu un semn de naștere foarte mic, pe spate, dar acesta a început să crească necontrolat. Fata are aproape tot corpul acoperit cu păr gri, iar oamenii o numesc „femeia pisică”.

5. Cele mai bizare semne din naștere – Băiatul țestoasă

sursa foto: www.wittyfeed.com

Un băiat din Columbia a suferit de o boală numită nerv melanocitar congenital, iar tumoarea de pe spatele acestuia ăi acoperea 20% din suprafața corpului. În urma unei operații chirurgicale în Marea Britanie, „băiatul țestoasă” a scăpat de povară, iar acum are un corp normal.

6. An Qi

sursa foto: www.wittyfeed.com

Unul dintre cele mai ciudate semne din naștere a pus stăpânire și pe un băiețel pe nume An Qi. Jumătate din fața acestuia este acoperită cu păr, iar pe măsură ce acesta crește, semnul din naștere se extinde și el.

7. Cele mai bizare semne din naștere – Bărbatul cu o hartă pe mână

sursa foto: /www.wittyfeed.com

Mâna acestui bărbat are niște semne ciudat din naștere, iar ca să treacă mai ușor peste petele ciudate, și-a tatuat conturul acestora cu cerneală neagră, astfel încât a obținut o hartă.

8. George, băiatul cu coarne

sursa foto: www.wittyfeed.com

Băiatul din poză s-a născut cu unul dintre cele mai bizare semne din naștere, iar cu unul s-a ales după. George s-a născut cu un semn uriaș pe frunte, așa că medicii au decis să-i implanteze niște coarte sub piele, astfel încât pielea să se întindă, iar semnul să dispară.

sursa foto: www.wittyfeed.com

Așa arată micuțul George după extragerea coarnelor.