Home » Știri » Adolescentul înjunghiat de un coleg pe holul liceului a fost transferat la un spital din Bucureşti; agresorul este audiat

Adolescentul înjunghiat de un coleg pe holul liceului a fost transferat la un spital din Bucureşti; agresorul este audiat

George Stanciu / 26.10.2016, 16:06
Adolescentul înjunghiat de un coleg pe holul liceului a fost transferat la un spital din Bucureşti; agresorul este audiat

Adolescentul din Râmnicu Vâlcea, ce a fost înjunghiat în gât de către coleg de liceu pe holul instituției, a fost transferat la un spital din Bucureşti, după ce medicii vâlceni au reușit să îi stabilizeze starea. Agresorul acestuia a fost reținut de Poliție şi este audiat. Procurorii au preluat acest caz și urmează să dea un verdict cu privire la încadrarea juridică.

Elevul înjunghiat, în vârstă de 17 ani, de la Liceul Tehnologic ”Magheru” din Râmnicu Vâlcea a fost stabilizat de medicii vâlceni şi transferat la un spital din Bucureşti, acesta fiind în stare gravă, au declarat pentru news.ro surse apropiate anchetei.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, tânărul ce l-a atacat cu un briceag pe adolescent a fost preluat de către Poliţie, iar instituția a început o anchetă coordonată de un procuror.

La ora transmiterii acestor informații, agresorul este audiat de către anchetatori, ce nu au stabilit încă încadrarea juridică a faptei comise.

Iniţial, autorităţile au transmis că tânărul înjunghiat are 16 ani, iar agresorul, elev în același liceu, are 17 ani. Ulterior, s-a stabilit că tânărul agresat are 17 ani, și că agresorul care l-a atacat cu briceagul este cu un an mai mic.

Andra Bică, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, transmitea că incidentul s-a petrecut pe holul Liceului Tehnologic ”Magheru” din Râmnicu Vâlcea, în jurul orei 7.30, înainte să înceapă cursurile.

În urma unui conflict iscat spontan, cei doi elevi s-au luat la ceartă, iar victima a fost tăiată la gât cu un briceag de către celălalt tânăr.

”O echipă de la Inspectoratul Județean se va deplasa la unitatea de învățământ, însă deocamdată suntem preocupați de starea copilului”, spunea Bică.