Home » Știri » Alegeri parlamentare 2016: Alina Gorghiu îi roagă pe români să meargă la vot

Alegeri parlamentare 2016: Alina Gorghiu îi roagă pe români să meargă la vot

Redactia Știri / 09.12.2016, 17:01
Alegeri parlamentare 2016: Alina Gorghiu îi roagă pe români să meargă la vot

Alegerile parlamentare din 2016 se apropie de final, iar președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, joi, la Antena 3, că vrea ca românii să iasă în număr cât mai mare la vot și să voteze ‘’normalitatea’’ candidaților liberali și împotriva iluziilor ‘’vândute la kilogram’’.

”Oamenii răi la guvernare întotdeauna au ieşit pentru că oamenii buni au stat acasă. Aş vrea să-i conving pe toţi oamenii buni din România să iasă la vot şi să voteze normalitatea. Să se uite la mine şi la echipa liberală că suntem oameni normali, sunt oameni care deja gata proiecte de reformă a societăţii româneşti. Fiecare dintre ei areo carieră de necontestat, sunt foarte buni la ceea ce fac. Mai presus de asta, au bun simţ”, a declarat Alina Gorghiu, citată de news.ro.

Președintele PNL a declarat că nu își dorește ca absenteismul de la viitoarele alegeri parlamentare să fie arma care îi va aduce pe social-democrați la guvernare.

”Dacă românii s-au săturat de demagogie, de reţete de alea care presupun cuvinte goale şi iluzii vândute la kilogram, atunci îi rog să vină la vot. Îmi doresc ca nu absenteismul să fie arma PSD. Dacă PSD e mai bun şi dacă proiectele lor sunt mai importante pentru societatea românească, lucrurile astea trebuie să le tranşeze o majoritate care să-i legitimeze. Nu-mi doresc un Parlament nelegitimat prin vot, nu-mi doresc un Guvern făcut cu un număr nesemnificativ de voturi”, a apreciat Gorghiu.

Ea a accentuat faptul că principalul atu al PNL este înnoirea radicală a echipei de candidaţi la aceste alegeri parlamentare cu oameni competenţi şi oneşti.

”Dacă alţii care au fost de 27 de ani nu au făcut nimic, nu vreţi să încercăm de data asta şi cu nişte oameni altfel decât cei care au fost până acum? (…) Sunt reprezentantul unui partid care vrea o Românie normală, aşezată, pe care nu cred că o putem avea cu Dragnea şi compania”, a spus în final Gorghiu.