Home » Știri » Alegeri parlamentare 2016: Cătălin Predoiu deschide lista din Călărași pentru Camera Deputaților

Alegeri parlamentare 2016: Cătălin Predoiu deschide lista din Călărași pentru Camera Deputaților

George Stanciu / 19.10.2016, 16:38
Alegeri parlamentare 2016: Cătălin Predoiu deschide lista din Călărași pentru Camera Deputaților

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședintele PNL, se află pe prima poziție a listei pentru alegeri parlamentare 2016 – Camera Deputaţilor a PNL Călăraşi. Documentul a fost aprobat de 28 dintre cei 29 de membri ce alcătuiesc Biroul Executiv Judeţean al partidului. Lista candidaţilor pentru Senat îl are pe prima poziție pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu.

Cătălin Predoiu este cel ce deschide lista pentru alegeri parlamentare 2016 a PNL Călăraşi pentru Camera Deputaţilor, a transmis, miercuri, pentru news.ro, preşedintele PNL Călăraşi, Vasile Iliuţă. Pe poziția a doua de pe lista pentru Camera Deputaţilor se regăsește deputatul în exercițiu, Raluca Surdu, pe al treilea loc fiind Liviu Tomoioagă.

Lista PNL Călăraşi pentru Senat în cadrul sesiunii de alegeri parlamentare 2016 este deschisă de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu. Conform președintelui PNL Călăraşi, organizaţia consideră că are șanse la trei locuri de deputat şi la unul loc de senator, din totalul de patru, câte sunt repartizate pentru Camera Deputaţilor şi două oferite pentru Senat, pentru județul Călărași.

”Considerăm patru locuri eligibile, trei la deputaţi şi unul la Senat, având în vedere numărul de primari pe care îi avem, 37 de primari din 55”, a afirmat Vasile Iliuţă.

Acesta a mai adăugat că listele de candiaţi pentru votul pentru alegeri parlamentare 2016 au fost votate de Biroul Executiv Judeţean într-o şedinţă în care au fost prezenţi 29 de membri din totalul de 31 şi doar unul a votat împotriva listei complete, ceilalţi 28 votând pentru aceasta.

Alegerile parlamentare din 2016 au loc în data de 11 decembrie 2016