Home » Știri » Alegeri parlamentare 2016: Dragnea acuză tehnocrații că au mințit

Alegeri parlamentare 2016: Dragnea acuză tehnocrații că au mințit

George Stanciu / 14.10.2016, 15:00
Alegeri parlamentare 2016: Dragnea acuză tehnocrații că au mințit

Liviu Dragnea, președintele PSD, afirmă că ”tehnocraţii au minţit” și că ”guvernarea a reprezentat pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toţii”, în apropierea viitoarelor alegeri parlamentare 2016.

”Unul câte unul, miniştrii Guvernului Cioloş părăsesc guvernarea şi se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloş însuşi şi-a anunţat aseară o platformă «civilă», cusută cu aţă galbenă de la PNL şi cu acul preşedintelui Iohannis”, a scris Dragnea într-o postare pe Facebook

El este de părere că oamenii din guvernul tehnocrat au fost instalaţi la Palatul Victoria pentru că s-au dat drept independenţi, susținând că nu au legături cu partidele politice.

”Dar, după cum se vede, tehnocraţii au minţit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toţii. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de ţară. I-a preocupat doar cariera lor politică şi aranjamentul cu Iohannis”, scrie liderul Partidului Social Democrat, citat de news.ro.

Alegeri Parlamentare 2016 – Cioloș nu dă un răspuns clar

Premierul Dacian Cioloş a transmis, joi, la Digi 24, că în viitorul apropiat va oferi o „platformă” de valori și principii ce pot fi continuate după alegerile din iarnă, pe care o va dezvălui public. După aceasta, Cioloș ar putea să discute punctele enumerate în platformă cu partide precum PNL şi USR. Acesta nu a oferit un răspuns clar cu privire la dorința sa de a rămâne sau nu premier.

Sursă imagine: www.cotidianul.ro