Home » Știri » Trumpgator, aligatorul portocaliu care face furori pe Internet [FOTO]

Trumpgator, aligatorul portocaliu care face furori pe Internet [FOTO]

Sebastian Rotaru / 13.02.2017, 09:40
Trumpgator, aligatorul portocaliu care face furori pe Internet [FOTO]

A opta minune a lumii a fost descoperită, dar nu este vreo construcție miraculoasă sau vreun fenomen inexplicabil, ci un aligator portocaliu.

Aligatorul portocaliu a fost zărit lângă un iaz din apropierea regiunii Hanahan Charleston, Carolina de Sud. Aligatorul are 1,5 metri lungime și și-a câștigat deja admirația din rândul localnicilor, datorită aspectului său ciudat. Acesta este asimilat cu președintele Donald Trump, deoarece pielea sa este asemănătoare cu părul președintelui. Pe Internet, aligatorul portocaliu este cunoscut deja ca #trumpgator. Unii cred că acesta este doar fanul echipei de sport din stat, Clemson Tigers, informează iflscience.com.

Probabil ați observat și voi, dar nu e nicio specie nouă de aligator, ci doar o culoare pe care a dobândit-o printr-un accident nefericit. Jay Butfiloski, de la Departamentul de Resurse Naturale din cadrul Universității Carolina de Sud, a spus că este posibil ca aligatorul să se fi ascuns de iarnă într-o conductă veche, iar din cauza ruginii pielea i s-a colorat, scrie Associated Press.

Kent Vlie, un biologist de la Universitatea Florida, spune că acesta este acoperit cu un material, iar culoarea lui nu va fi permanentă.

„Nu am nicio îndoială că animalul este acoperit cu ceva. Acesta are culoarea ruginii. Se va spăla în apă”, a spus Kent.

Ciudatul aligator ne amintește de un alt animal care s-a colorat în portocaliu, tpot printr-un accident. Anul trecut a fost descoperit un pescăruș portocaliu, care a căzut într-un butoi cu sos curry și s-a transformat într-o pasăre portocaliu-fluorescentă.

Pescărușul cu pricina a intrat într-o conductă care ducea la o fabrică de prelucrare a alimentelor, dar când a vrut să pună gura pe o bucată de carne, a alunecat într-un cazan cu sos curry. Pasărea a fost salvată la timp și dusă la medic pentru un consult, iar după ce a fost spălată, culoarea portocalie a dispărut.

sursa foto: www.iflscience.com