Home » Știri » Apple reușește să îi enerveze din nou pe clienții săi

Apple reușește să îi enerveze din nou pe clienții săi

Sebastian Rotaru / 16.12.2016, 14:51
Apple reușește să îi enerveze din nou pe clienții săi

Compania Apple a ieșit cu un anunț care, posibil, pe foarte mulți utilizatori de-ai lor i-ar putea enerva.

Apple a declarat că cei care iși pierd căștile AirPods, apărute odată cu noul iPhone 7, trebuie să plătească 65 de lire pentru a le fi înlocuite, anunță BBC.

Căștile se pot cumpăra deja online în Marea Britanie și costă 159 de dolari. Acestea sunt vândute cu un încărcător care se conectează la dispozitivele Apple, cum ar fi iPhone-urile sau laptopurile Mac, prin Bluetooth.

Un specialist în tehnologii a afirmat că acete căști wireless sunt „foarte ușor de pierdut”, în comparație cu cele tradiționale de tip Jack. Acesta a mai spus că au un design ciudat, dar, totuși, au și unele avantaje.

Clienții trebuie să plătească 65 de lire pentru o cască pierdută, iar bateria dintr-o singură cască costă 45 de lire.

Nu este nmic surprinzător în faptul că dacă pierzi ceva, trebuie să plătești pentru a-l avea din nou, spune analistul în tehnologie Ian Fogg.

„Ceea ce cred că este mai frapant la acest lucru, este mai mult faptul că, aceste AirPods fiind foarte mici, sunt șanse mai mari să le pierzi”, a spus Ian.

El a mai adăugat că beneficiul căștilor wireless este că dacă se conectează fără fir, acestea nu îți mai atârnă la piept.

Totuși, el mai crede că această tehnologie va avansa, iar dacă le pierzi, printr-un dispozitiv de localizare să le poți găsi.

„Apple ar putea crea aplicația Find my Airpods”, a mai spus specialistul.

Căștile AirPods au creat mare isterie în rândul fanilor Apple, deoarece ele nu vin la pachet cu telefonul, iar pentru a le avea trebuie să plătiți o sumă în plus. Apple a renunțat la tradiționalul port Jack de 3,5 mm, pentru a face telefonul mai subțire și rezistent la apă.

 

Tags: