Home » Știri » București: un bărbat a fost împușcat de polițiști

București: un bărbat a fost împușcat de polițiști

Sebastian Rotaru / 16.12.2016, 16:47
București: un bărbat a fost împușcat de polițiști

Un bărbat de 37 de ani a fost împuşcat, vineri, în zona coapsei, de poliţiştii din București, care l-au surprins în flagrant în timp ce spărgea un apartament.

Înainte de a fi împușcat, bărbatul a folosit spray lacrimogen împotriva polițiștilor, l-a lovit pe unul dintr ei, în timp ce încerca să fugă, anunță Poliția Capitalei, potrivit news.ro.

Poliţiştii bucureşteni au prins, vineri, în flagrant, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, recent liberat din penitenciar, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un apartament, potrivit Poliţiei Capitalei.

Agenţii au fost sesizaţi de o femeie, prin intermediul Serviciului de Urgenţă 112, cu privire la faptul că bărbatul a spart uşa unui apartament dintr-un bloc situat în Strada Haiducului din Sectorul 6 din București.

Poliţiştii l-au găsit pe bărba în interiorul apartamentului. El a folosit împotriva agenţilor un spray iritant-lacrimogen şi a încercat să fugă. Agențiii au plecat în urmărirea lui şi, pentru că bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, s-a tras cu arma în zona inferioară a corpului acestuia, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Deşi a fost rănit în zona coapsei, bărbatul a continuat să fugă, fiind ulterior imobilizat. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, mai arată Poliţia Capitalei.

Asupra bărbatului au fost identificate mai multe bunuri şi valori.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 continuă cercetările în acest caz, pentru tâlhărie calificată şi ultraj, mai precizează poliţiştii.