Home » Știri » Cazul Caracal. Al treilea Crăciun fără Alexandra Măceșanu. Ce spune mama fetei și ce se întâmplă cu Dincă

Cazul Caracal. Al treilea Crăciun fără Alexandra Măceșanu. Ce spune mama fetei și ce se întâmplă cu Dincă

Alexandru Cazacu / 17.12.2021, 11:28
Cazul Caracal. Al treilea Crăciun fără Alexandra Măceșanu. Ce spune mama fetei și ce se întâmplă cu Dincă

În vara lui 2019, cazul Caracal a zguduit toată România, iar dispariția Alexandrei Măceșanu, una  dintre tinerele răpite și sechestrate de Gheorghe Dincă, a provocat mari suferințe în sânul familiei sale. Ei bine, acesta este al treilea Crăciun fără Alexandra, iar Tudorița Măceșanu, mama fetei, a vorbit despre viața fără fiica sa. Haideți să vedem ce spune cea care i-a dat viață tinerei și ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă în aceste momente.

Cazul Caracal. Încă un Crăciun fără Alexandra Măceșanu

După dispariția Alexandrei, viața familiei Măceșanu s-a schimbat complet. În vârstă de 15 ani la vremea respectivă, tânăra sechestrată de Gheorghe Dincă a reușit să sune la numărul de urgență 112, însă oamenii legii au localizat apelul prea târziu, cu toate că fata a precizat că se afla în cartierul Bold din Caracal.

Ulterior, Gheorghe Dincă a fost arestat, iar în urma anchetelor, el a recunoscut că le-a răpit și sechestrat pe cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Inițial, Dincă a declarat că a ars cadavrul Alexandrei, însă oamenii legii au constatat că fragmentele de oase găsite în curtea acestuia proveneau de la animale.

Mama Alexandrei Măceșanu încă mai are speranța că își va revedea fiica

Tudorița Măceșanu a vorbit pentru fanatik.ro despre cum este viața fără fiica sa. Îndurerată profund, ea încă mai speră că într-o bună zi își va putea strânge din nou în brațe fiica dispărută. Iată ce spunea mama Alexandrei Măceșanu cu doar 10 zile înainte de cel de-al treilea Crăciun fără fiica sa: „Nu vă puteți imagina cum e, nimeni nu are cum până nu trece prin ce trecem noi. Și eu, și soțul meu credem însă că ne vom mai vedea fata cândva. Așa îmi spune mie sufletul, nu pot să vă explic. Eu am credința că Dumnezeu ne va ajuta să ne strângem iar fata în brațe”.

„E clar că Dincă a răpit-o și a sechestrat-o pe Alexandra, dar eu cred cu tărie că apoi fata mea a fost traficată mai departe de familia lui Dincă. Atât vă spun! Că nu putea el singur să pună la cale un plan atât de complicat fără sprijin și de la alții”, a spus mama tinerei, potrivit sursei citate.

Totodată, femeia îndurerată a povestit cu lacrimi în ochi despre cât îi este de greu îi este să petreacă fiecare sărbătoare fără fiica sa. Pe 15 septembrie, Alexandra Măceșanu ar fi trebuit să își serbeze majoratul. Tudorița își visează adesea fiica și se gândește cât e ziua de lungă la ea. În fiecare an, de Moș Nicolae, părinții îi cumpărau Alexandrei lucrurile pe care și le dorea. Chiar și în acest an, aceștia i-au pus în ghetuțe un cadou, „un fel de ornament” care să le amintească mereu de ea.

Cazul Caracal. Ce spune mama fetei și ce se întâmplă cu Dincă
Cazul Caracal. Ce spune mama Alexandrei și ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă se teme pentru viața lui

Începând din vara lui 2019, Dincă a fost arestat și băgat după gratii, iar acum se teme să nu fie asasinat în închisoare. Nu cu mult timp în urmă, el a trimis două memorii, ambele aflate la dosarul procesului său. În acestea, Gheorghe Dincă susține că viața îi este în pericol. Totodată, bărbatul a trimis magistraților ca argumente la afirmațiile sale și câteva plicuri cu substanțe necunoscute, care i-ar fi fost trimise chiar în penitenciar.

Unul dintre cele două memorii a fost trimis judecătoarei care se ocupă de cazul său, Diana Cotoi, iar celălalt către președintele Curții de Apel Craiova. Acesta din urmă a decis să retrimită actul la dosarul procesului lui Dincă.

Potrivit memoriului trimis președintelui Curții de Apel, Gheorghe Dincă spune că una dintre persoanele de care îi este frică cel mai mult este chiar avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu. Potrivit bărbatului, avocata „i-ar dori moartea”. Cu toate acestea, nu specificate sau nu se cunosc motivele invocate de Dincă, potrivit impact.ro.