Home » Știri » Ce salariu are o casieră care lucrează la magazinele JYSK din România

Ce salariu are o casieră care lucrează la magazinele JYSK din România

Pană Emanuela / 20.08.2021, 11:05
Ce salariu are o casieră care lucrează la magazinele JYSK din România

Magazinele JYSK Group își au originile în Scandinavia, iar istoria lor este strâns legată de numele Lars Larsen. El a fost un om de afaceri danez, proprietar și fondator al lanțului de retail și unul dintre cele mai cunoscute nume din Danemarca. În prezent, compania fondată de el, care comercializează produse pentru casă și grădină, este deținută de familia sa. Astăzi, grupul danez are peste 3.000 de magazine, în 51 de țări, și are peste 26.500 de angajaţi. Cât câștigă o casieră care lucrează la JYSK, în România, afli în rândurile de mai jos.

Ce salariu are o casieră care lucrează la JYSK

JYSK este un lanț de magazine deținut de familia Larsen, care valorează miliarde și care are o poveste de antreprenoriat de succes. Primul magazin JYSK a fost deschis în anul 1979, în Aarhus, Danemarca, iar în cei peste 40 de ani care au trecut, compania s-a exitins de la un singur magazin la nu mai puțin de 3.000 de unități, cu peste 26.500 de angajați în peste 51 de țări.

Printre valorile promovate de companie se regăsește și THE RIGHT TO SPEAK UP (dreptul de a vorbi – n.r.), ce reprezintă un drept și totodată o obligație a angajaților – aceea de a-și spune părerea. Pentru cei de la JYSK este foarte important ca angajații să-și exprime punctele de vedere, întrucât în urma acestora ei iau anumite decizii care, conform studiilor, sunt bune.

Potrivit unui studiu realizat cu trei ani în urmă de către o firmă externă, angajații lanțului internațional de retail sunt mai motivați și satisfăcuți decât media de pe piață. La studiu au participat 97% dintre angajații JYSK din toate țările.

Motivarea angajaților este o preocupare constantă în compania noastră, iar rezultatele studiului ne arată că strategia privind creșterea satisfacției și motivației angajaților dă rezultate. Vom continua să menținem și să îmbunătățim toate demersurile făcute în acest sens.

Am început deja să lucrăm la punctele în care angajații ne-au dat feedback și ne-au cerut schimbări. În același timp, încercăm să menținem acele acțiuni și arii care sunt apreciate de angajați, care-i fac mândri că lucrează în JYSK“, explica Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Acestea fiind spuse, probabil vă gândiți că și salariile ar trebui să fie atractive, dacă un număr atât de mare de angajați s-au declarat mulțumiți. Ei bine, vă lăsăm pe voi să decideți.

Citește și: Ce salariu au casierele care lucrează la Sephora România

Cât de bine plătește retailerul danez

Revenind la subiectul articolului de față, și anume cât câștigă o casieră angajată la JYSK, trebuie să știți că salariul crește sau scade în funcție de mai multe criterii, printre care experiența, zona geografică, flexibilitatea programului, etc.

Ce salariu primește o casieră angajată la JYSK
Ce salariu primește o casieră angajată la JYSK

O casieră angajată la JYSK, cu o vechime în domeniu de 2 ani, primește un salariu lunar net de 2.380 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, plus un bonus de performanță de 300 de lei.

Ce alte salarii mai sunt la JYSK

Salariile practicate de compania daneză variază în funcție de zona geografică, fiind mai mari, evident, în orașele mari. Printre job-urile propuse de companie la noi în țară se numără, potrivit site-ului undelucram.ro, următoarele:

  • un angajat pe postul de Sales Manager Completions – Full time – în Făgăraș, cu o experiență în domeniu: 3 ani, încasează lunar suma de: 2.300 lei, salariu lunar (net).

  • un angajat pe postul de Consultant vânzări – Full time – în Craiova, cu o experiență în domeniu: 2 ani, încasează lunar suma de: 2.380 lei lei, salariu lunar (net). La acesta se adaugă un Bonus (Pe lună) în valoare de 300 lei și Tichete de masă (Pe lună) a căror sumă este de 300 lei.
  • un angajat pe postul de Asistent vânzări – Full time – în Zalău, cu o experiență în domeniu: 1 an, încasează lunar suma de: 1.950 lei, salariu lunar (net).
  • un angajat pe postul de Lucrător depozit – Full time – în București, cu o experiență în domeniu: 3 ani, încasează lunar suma de: 1900 lei, salariu lunar (net), la care se mai adaugă și bonusuri în valoare de 500 de lei lunar.
  • un angajat pe postul de Director adjunct – Full time – în Craiova, cu o experiență în domeniu: 5 ani, încasează lunar suma de: 2.700 lei, salariu lunar (net). La acesta se adaugă un Comision de vânzări (Pe lună) în valoare de 300 lei și Tichete de masă (Pe lună) a căror sumă este de 300 lei.