Home » Știri » VIDEO China intră în Anul Cocoșului cu baloane reprezentând pui cu fața lui Trump

VIDEO China intră în Anul Cocoșului cu baloane reprezentând pui cu fața lui Trump

Sebastian Rotaru / 13.01.2017, 11:25
VIDEO China intră în Anul Cocoșului cu baloane reprezentând pui cu fața lui Trump

O companie chineză produce cantități mari de baloane reprezentând pui cu înfățișări inspirate din coafura și gesturile președintelui ales al SUA, Donald Trump, pentru a decora țara la începutul Anului Cocoșului.

Această companie din orașul Jiaxing, din provincia chineză Zhejiang (estul tării), încearcă să rentabilizeze popularitatea viitorului președinte american prin comercializarea acestor baloane la prețul de 2.600 yuani (377 de dolari, 356 euro) bucata, potrivit sursei, a informat ziarul oficial Global Times, citat de EFE, conform news.ro.

Această companie din orașul Jiaxing, din provincia chineză Zhejiang (estul tării), încearcă să rentabilizeze popularitatea viitorului președinte american prin comercializarea acestor baloane la prețul de 2.600 yuani (377 de dolari, 356 euro) bucata, potrivit sursei.

Când se apropie schimbarea anului lunar, China se umple de tot felul de afișe și figuri de animale din zodiacul noului an și în fața venirii iminente a Anului Cocoșului (care începe la 28 ianuarie) compania a optat pentru a reprezenta aceste globuri în formă de pui, dar inspirate din înfățișarea lui Trump.

Inițiativa intervine după succesul pe care l-a avut statuia de peste 10 metri înălțime a unui pui, având caracteristici similare lui Trump, care a atras sute de vizitatori și a captat atenția mass-media.

Compania a decis acum să lanseze o versiune în format balon a statuii, care atunci când se umflă are aceeași coafură blondă și atitudine sfidătoare a lui Trump.

Anul Cocoșului de Foc începe la 28 ianuarie 2017 și se sfârșește la 15 februarie 2018. Fiind un semn al răsăritului, trezirii la viaţă şi triumfului, acesta promite să fie un an al marilor reuşite, dar de-a lungul căruia succesele sunt condiţionate de străduinţe, perseverenţă şi răbdare.

Cocoşul are drept culori norocoase auriul, galbenul şi maroul, drept numere norocoase 5, 7 şi 81, şi ca flori norocoase gladiola şi creasta cocoşului.