Home » Știri » Cirque du Soleil revine la București cu spectacolul ”Varekai”

Cirque du Soleil revine la București cu spectacolul ”Varekai”

George Stanciu / 21.11.2016, 14:59
Cirque du Soleil revine la București cu spectacolul ”Varekai”

Cirque du Soleil revine la Bucureşti, având în plan șase reprezentații ale spectacolului ”Varekai”. Acestea vor fi programate să aibă loc între 3 şi 7 mai 2017, în incinta complexului Romexpo, informează organizatorii.

Spectacolele ce vor avea loc în zilele de 3, 4, 5 şi 6 mai vor avea debutul la ora 20.00, iar în ziua de 7 mai, Romexpo va găzdui două reprezentații, una de la ora 20:00, dar și una la orele prânzului, ce va începe la ora 13:00.

”Varekai” este cuvântul ce definește termenul „oriunde” în limba rromă, limba hoinarilor universali. Producția Cirque du Soleil este creația lui Dominic Champagne, iar acest nou spectacol reprezintă un omagiu pentru sufletul nomad, pentru spiritul și arta tradiţională a circului,dar și pentru cei ce își caută mereu, cu o pasiune infinită, calea către Varekai, arată news.ro.

Cirque du Soleil a fost fondat în 1984, iar la acel moment, trupa de circ avea în componență 20 de artiști de stradă. În prezent, aceasta a devenit o organizație importantă ce are sediul în Québec și oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are în prezent 4.000 de angajaţi, mai bine de 1.300 dintre aceștia fiind artiști ce provin din aproximativ 50 de ţări. Peste 160 de milioane de spectatori din peste 400 de oraşe din întreaga lume au urmărit, până în prezent, spectacolele organizate de Cirque du Soleil.

Biletele vor fi disponibile începând de luni, în primă fază, pentru membrii Cirque Club, cele mai ieftine având un preț de 127 de lei și cele mai scumpe având valoarea de 550 de lei. Începând de miercuri, și publicul larg va avea posibilitatea de a cumpăra bilete.