Home » Știri » „Cucul” lui Băsescu cu tinerii: Jumătate reuşesc, jumătate nu

„Cucul” lui Băsescu cu tinerii: Jumătate reuşesc, jumătate nu

Octavian Palade / 15.11.2016, 14:22
„Cucul” lui Băsescu cu tinerii: Jumătate reuşesc, jumătate nu

Traian Băsescu a spus că a încercat mereu să promoveze tinerii în politică, „de la Roberta Anastase până la primarul Vâlcov de la Slatina, care e legat acum”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat marţi, la Braşov, că a încercat mereu să promoveze tinerii în politică, ”de la Roberta Anastase şi până la primarul Scripcaru sau Vâlcov de la Slatina, care este legat acum”, relatează news.ro.

Fostul şef al statului a menţionat că „jumătate reuşesc, jumătate nu”, însă ”acum, la bătrâneţe”, a învăţat că politica este şi o experienţă de viaţă.

Băsescu a participat, la Braşov, la comemorarea muncitorilor morţi în timpul revoltei din 15 noiembrie 1987.

”Eu am avut cucul ăsta cu tinerii. De la Roberta Anastase şi până la primarul vostru, Scripcaru, sau Vâlcov de la Slatina, care e legat acum. Jumătate reuşesc, jumătate nu. Am învăţat însă un lucru extraordinar acum la bătrâneţe – politica este şi o experienţă de viaţă. Dacă stai în Parlament şi votezi legile alea fără să înţelegi nimic, atunci este clar că ies proaste. Am activităţi în Braşov şi să vii pe 15 noiembrie în Braşov şi să nu fii la acest moment de comerare, nu merge. După cum este menţionat în raportul de condamnarea a comuniscului, 15 noiembrie 1987 este considerat a fi scâteia Revoluţiei. Aici, la Braşov, s-a cerut pur şi simplu Jos Comunismul. Românii au avut curaj şi la Revoluţie la Timişoara, la Bucureşti, unde oamenii au stat în faţa gloanţelor. Eu nu sunt bucreştean. Eram la Constanţa la Revoluţie şi am văzut la televizor ce s-a întâmplat“, a declarat fstul şef al statului.

Băsescu a venit cu trenul la Braşov, el postând pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în timp ce se afla în tren.

Marţi după-amiază, filiala PMP Braşov îşi va lansa candidaţii la alegerile parlamentare. La eveniment va lua parte şi fostul preşedinte.