Home » Știri » Cum poți debloca toate categoriile ascunse de pe Netflix

Cum poți debloca toate categoriile ascunse de pe Netflix

Sebastian Rotaru / 08.02.2017, 16:51
Cum poți debloca toate categoriile ascunse de pe Netflix

Site-ul Netflix pe permite utilizatorilor să caute un titlu exact sau să răsfoiască un număr mic de categorii non-specifice. Asta se pare că îi nemulțumește pe unii, dar problema a fost rezolvată.

O nouă extensie pentru Chrome face ca utilizatorii Netflix să obțină mai rapid conținutul pe care vor să-l vizualizeze, scrie Independent.

De când mii de seriale TV și filme sunt disponibile pe Netflix, acest lucru poate să facă navigarea pe platformă un proces care consumă timp și îi face pe utilizatori să meargă uneori până în josul paginii pentru a găsi ceea ce caută.

Ei bine, a apărut extensia gratuită pentru Chrome, numită Netflix Categories. Aceasta, oarecum, deblochează numeroasele categorii ascunse ale site-ului, permițând utilizatorilor să ajungă rapid și direct la categoria pe care o doresc. Extensia mai permite utilizatorilor să își faciliteze procesul de răsfoire prin căutări sau chiar prin salvarea în bookmark a categoriilor preferate.

Netflix Categories oferă momentan acces la mai mult de 100 de categorii, dar creatorul ei, Deekshith Allamaneni, vrea să crească numărul acestora.

Un alt lucru interesant este faptul că extensia funcționează doar când te afli pe site-ul Netflix, prin browser-ul Chrome, nu prin aplicația de mobil. Extensia poate fi descărcată de aici.

Netflix Inc. este o companie americană, care se ocupă cu distribuirea și producția de filme. A fost fondată în anul 1997 de Reed Hastings și Marc Randolph, cu sediul actual în Los Gatos, California. Pe data de 6 ianuarie 2016, compania a intrat pe piața de streaming video on demand online din România, Republica Moldova și alte 128 de state și teritorii. În România, platforma este în copetiție cu Voyo, DigiPlay, HBO GO și Seenow, iar abonamentele sunt cuprinse între 7,99 euro/ 9,99 euro/  11,99 euro.