Home » Știri » Un deputat PSD a amenințat un tânăr pe Facebook

Un deputat PSD a amenințat un tânăr pe Facebook

Sebastian Rotaru / 24.01.2017, 11:43
Un deputat PSD a amenințat un tânăr pe Facebook

Un deputat PSD l-a amenințat cu bătaia pe un tânăr care l-a abordat pe internet pe tema grațierii și a modificărilor din Codul penal.

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, i-a spus unui tânăr că: Te-ași bate de te-ai p…a pe tine”. Reacția vine dup ce un protestatar i-a scris pe Facebook deputatului că vrea s-l vadă în închisoare, informează Digi24.

Un tânăr l-a abordat pe deputatul Rădulescu pe Facebook, să-l întrebe dacă e adevărat că CEDO face presiuni asupra statului român, din cauza condițiilor din închisori. Jură că e serios, iar deputatul răspunde calm, îi explică tânărului că, da, se pot construi penitenciare noi, dar construcția durează și că până atunci apelăm la grațieri.

După explicațiile deputatului PSD, tânărul se aprinde și-i spune acestuia; „Dar dacă am începe de pe acum să le construim, mă gândesc la dumneavoastră, ca deputat, ați avea șansa să revizuiți planurile închisorii, să vă alegeți din timp cea mai drăguță celulă, să vă amplasați vasul WC acolo unde doriți, să alegeți ce cărți de colorat să vă pună în bibliotecă…”.

„Băi Cristophe dacă ești prost crescut și neinformat eu sunt condamnat pentru incompatibilitate nu pentru vreo faptă de corupție. Nevinovat. Ca medic chirurg te înțeleg că ești prost însă ca antrenor de arte marțiale te-ași bate de te-ai pișa pe tine ca să nu mai faci afirmații”, a răspuns deputatul.

În CV-ul deputatului Rădulescu scrie, într-adevăr, că a terminat medicina, dar n-a mai practicat-o din 1990. S-a făcut revoluționar cu merite deosebite. A intrat în politică și afaceri, iar anul trecut, înainte de alegeri, a scăpat și de pușcărie.

Cătălin Rădulescu a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru coruptie. Decizia este definitivă.

Procurorii l-au mai acuzat pe deputatul PSD că, la 27 august 2013, în cadrul unei întâlniri cu un manager de proiect, privind construirea unei parcări pentru un supermarket din Piteşti, i-a promis acestuia 10.000 lei. În schimbul banilor, funcţionarul trebuia să semneze procesul verbal de recepţie, fără reducerea devizului cu suma de 50.000 de lei pentru lucrările prost executate.