Home » Știri » Discuțiile dintre Dragnea, Grindeanu și miniștri despre buget, ținute într-un loc secret

Discuțiile dintre Dragnea, Grindeanu și miniștri despre buget, ținute într-un loc secret

Sebastian Rotaru / 24.01.2017, 10:53
Discuțiile dintre Dragnea, Grindeanu și miniștri despre buget, ținute într-un loc secret

Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte, marţi, cu miniştrii Cabinetului său, într-un loc ţinut la secret, pentru a discuta despre bugetul pe 2017.

Prim-ministrul s-a declarat nemulţumit de proiectul actual al bugetului, pus în discuție publică luni. La ora transmiterii acestei ştiri, unii dintre membrii Guvernului, deja terminând discuţiile cu şeful Exectutivului, au declarat pentru News.ro, surse guvernamentale.

Dacă întâlnirile cu miniştrii urmau să aibă loc la Palatul Victoria, acest lucru s-a schimbat, iar locul unde se discută despre bugetul pe 2017 a devenit secret. La discuţii participă şi liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit acelorași surse.

Totodată, aceleaşi surse au afirmat că locul unde se desfăşoară întâlnirile nu este cunoscut nici chiar de membrii Executivului, care sunt chemaţi la discuţii despre buget doar când le vine rândul, atunci aflând şi adresa la care trebuie să ajungă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la România TV, că bugetul va fi rediscutat cu miniştrii întrucât el şi primul-ministru sunt nemulţumiţi de forma în care acest buget a fost dat publicităţii de către Ministerul de Finanţe deoarece nu respectă ce a fost convenit anterior.

Liviu Dragnea a afirmat că discuţiile cu miniştrii privind bugetul vor fi reluate de marţi dimineaţă. ”Întorcându-ne în ţară, şi eu şi primul-ministru am fost destul de nemulţumiţi constatând că ceea ce am stabilit la plecarea din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget, drept pentru care azi am stat, eu cu premierul, la discuţii cu ministrul de Finanţe şi cu încă vreo câţiva membri ai cabinetului, iar începând de mâine, de la ora 9, fiecare ministru este chemat pentru a se rediscuta bugetul”, a declarat Dragnea.