Home » Știri » Un DJ din Ploiești organizează un protest anti-Iohannis

Un DJ din Ploiești organizează un protest anti-Iohannis

Sebastian Rotaru / 06.02.2017, 17:44
Un DJ din Ploiești organizează un protest anti-Iohannis

Potrivit unui eveniment pe Facebook, vineri, simpatizanții PSD și cei anti-Iohannis sunt așteptați la un protest la Palatul Cotroceni.

Potrivit evenimentului de pe Facebook, „Președintele Klaus Iohannis a încălcat grav Constituția, prin încercarea de a se asocia cu imaginea unor PROTESTE SPONTANE, NĂSCUTE ÎN STRADĂ”.

Evenimentul a fost creat de către Bogdan Beciu, un DJ din Ploiești li posibil simpatizant sau membru PSD și va avea loc, vineri, începând cu ora 18:00.

„Nu își merită locul la Cotroceni, ne-a dezamăgit de prea multe ori și trebuie să îl convingem să își dea DEMISIA. Noțiunea de

 trebuie să dispară din vocabularul nostru politic. Președintele trebuie să fie IMPARȚIAL, să asigure ECHILIBRU POLITIC, să fie ECHIDISTANT și mai ales să UNEASCĂ. Faptul că este PARTIZAN și AGITATOR nu poate decât să îl descalifice”, se arată pe pagina evenimentului.

Ieri, în jur de 1.500 de protestatari de vărsta a 3-a au cerut demisia președintelui Klaus Iohannis, în fața Palatulu Cotroceni. La ora transmiterii acestei știri, în jur de 500 de oameni se află și luni seara în fața Palatului Cotroceni, iar circulația în zonă a fost blocată în zonă, din cauza numărului mare de protestatari, informează Digi24.

Aceștia suțin Guvernul Grindeanu, care a fost ales prin vot și cer demisia președintelui Iohannis, deoarece, cred ei, acesta a vândut țara și are doar interese persoanel. El ar sta în spatele protestelor masive din ultimele șase zile, mai susțin protestatarii pro-Guvernul Girndeanu.

Președintele Klaus Iohannis nu a avut, până acum, niciun punct de vede în legătură cu protestatarii care îi cer demisia.

Reamintim că, duminică, peste o jumătate de milion de oameni au protestat în toată țara, iar jumătate dintre aceștia au iești în stradă în București. Protestatarii au cerut demisia Guvernului și au salutat aborgarea OUG13/2017 pentru modificarea Codurilor penale.

Și luni sunt anunțate proteste în Piața Victoriei din Capitală, zeci de oameni fiind deja de dimineață acolo.