Home » Știri » Dragnea, amenințări pentru Cioloș și Iohannis: Să plătească

Dragnea, amenințări pentru Cioloș și Iohannis: Să plătească

Octavian Palade / 21.11.2016, 08:59
Dragnea, amenințări pentru Cioloș și Iohannis: Să plătească

Liviu Dragnea a amenințat că dacă PSD va câştiga alegerile, vor trebui să plătească toţi: Iohannis, Cioloş şi miniştrii.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a spus, duminică, într-o emisiune TV, că dacă social-democraţii vor câştiga alegerile, va fi dus la îndeplinire sloganul USL, „Dreptate până la capăt”.

Mai mult, cei pe care îi consideră responsabili de greşelile ultimului an vor trebui să „plătească” în instanţă, printre aceștia enumerându-i pe Klaus Iohannis, Dacian Cioloş  şi pe miniştrii din Cabinetul său, potrivit news.ro.

„Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile, vom face ceea ce am promis cu USL, dar, din păcate, USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (…) Să plăteasă toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba”, a declarat Liviu Dragnea, cu privire la declaraţiile lui Klaus Iohannis referitoare la politicienii care atacă justiţia pentru că simt că „dreptatea se apropie” de ei.

La întrebarea dacă se referă şi la preşedinte când afirmă că trebuie să „plătească toţi”, Dragnea a răspuns enumerând şi alte persoane.

„Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toţi. Premierul Cioloş trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii şi cu ceilalţi oficiali şi funcţionari implicaţi în marea fraudă de la Cuminţenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început şi şi acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătăţii pentru prejudiciul uriaş pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatica C, cât şi milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă preţurile la medicamente”, a mai declarat șeful PSD.

Dragnea i-a amintit şi pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza căruia „România a pierdut miliarde în acest an”, şi pe ministrul Agriculturii, „care şi-a permis să întârzie subvenţiile la agricultură 8 luni de zile”.

„Toţi ăştia – şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta – vor trebui să plătească şi vor plăti”, a încheiat Liviu Dragnea.